Gå til sidens hovedinnhold

- Utenomjordiske vesener har besøkt jorden i flere tusen år

Høringen som ville avsløre sannheten for verden.

- En gang i blant dukker disse flyvende objektene opp i vårt luftrom, og min teori er at de har kommet til jorden i flere tusen år.

Ordene kommer fra den tidligere flyveren major George Filer III, i det amerikanske luftforsvaret.

Han er en av 39 personer som vitnet under «Citizen Hearing On Disclosure» i Washington D. C. i slutten av april og begynnelsen av mai, skriver avisen The Poch Times.

Øyenvitner, militært personell, forskere og akademikere stilte alle opp i høring for å avdekke, hva de selv kaller, «den virkelige sannheten bak UFOer».

Høringen ble avholdt i National Press Club sine lokaler i den amerikanske hovedstaden, og det var her major George Filer III avla sitt vitneprov om hans eget møte med et uidentifisert flyvende objekt (UFO).

Majoren har over 5000 flytimer bak seg, men det han husker best fra sin militære karriere, er den gangen han støtte på en UFO i luftrommet over England.

Året var 1962 og Filer var stasjonert på en britisk flybase i Sculthorpe i England.

30.000 fot over bakken får flyveren beskjed av London Control (kontrolltårnet red. anm) at en radar skal ha plukket opp signaler på hva som ser ut til å være en UFO.

Prinsen ville høre mer

Filer forteller at han satte straks kurs mot det ukjente objektet, og sier selv at han ikke var sikker på hva han ville møte.

- Cirka 50 kilometer unna objektet fikk radaren i flyet inn bildet av objektet. Fartøyet var massivt og mye større enn noe annet jeg har sett i luften tidligere. Formen på radaren minnet meg om formen Brooklyn Bridge avgir eller Firt of Forth Bridge i Skottland. Vi holdt en hastighet på rundt 685 kilometer i timen, og vi var cirka 16 kilometer unna da UFOen oppdaget at vi nærmet oss. Plutselig så vi en rekke lys rett foran oss som lyste opp natten. Når vi var cirka åtte kilometer unna, våknet UFOen til liv og lysene ble bare enda kraftigere før fartøyet plutselig akselererte og forsvant i natten, har majoren falt under høringen.

Etter fartøyet forsvant, skal Filer ha fått beskjed av kontrolltårnet om å returnere tilbake til det opprinnelige oppdraget.

Ifølge majoren ble ikke møte med det ukjente objektet diskutert etter han var tilbake på bakken, til tross for at han noterte hendelsen i flyets loggbok.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Faktisk var det ingen som tok opp hendelsen før noen uker senere, da majoren og mannskapet ble invitert på middag med Prins Phillip.

Prinsen hadde selv ytret ønske om å høre mer om møte.

- Vi var syv stykker som satt rundt et bord og diskuterte UFOer med prins Philip. Han var veldig hyggelig og virket oppriktig interessert i å høre om hva vi hadde opplevd. Han hadde visstnok blitt fortalt om UFOen av London Control. Det amerikanske luftforsvaret var totalt uinteressert, skriver Filer i vitnesbyrdet sitt for høringen.

Prinsen skal ha fortalt majoren at hans onkel, Earl Mountbatten, møtte selv UFOer en rekke ganger i løpet av hans tid i marinen.

Mumifisert romvesen?

For noen uker siden førte funnet av en mumifisert levning til store diskusjoner blant både UFO-entusiaster og skeptikere. Med sin rundt 15 centimeter lange kropp og store hode, var levningen som hentet rett ut av en science fiction-film. Den ble funnet i Atacamaørkenen i Chile og har fikk kallenavnet «Ata».

En dokumentar ble laget i forbindelse med DNA-tester av levningen, men en forsker i dokumentarfilmen slo fast at «Ata» ikke var utenomjordisk. Heller ikke var den en ape. Den var menneskelig.

- Jeg kan si med absolutt sikkerhet at det ikke er en ape. Den er menneskelig, nærmere menneske enn sjimpanse. Den levde til den var rundt seks eller åtte. Naturligvis pustet den, den spiste og den hadde stoffskifte. Det får en til å stille spørsmål ved hvor stor tingen kan ha vært da den ble født, sier forskeren Garry Nolan i filmen, ifølge Huffington Post.

Hvite hus benekter

Høringen som ble avholdt var ikke en offisiell kongresshøring, men var lagt opp på samme måte med tanke på spørsmål, svar og offisielle vitnesprov.

Personene bak «Citizen Hearing On Disclosure» vil med høringen avdekke hva de mener amerikanske myndigheter har holdt skjult for folket i flere år.

Dette til tross for at president Barack Obamas administrasjon kom med en uvanlig på tampen av 2011.

- Ingen av den menneskelige rasen har blitt kontaktet av et utenomjordisk nærvær, heter det i den offisielle uttalelsen.

Dette er første gangen Det hvite hus offisielt benekter at det finnes utenomjordiske vesener, skrev den britiske avisen The Telegraph.

- Myndighetene i USA har ingen bevis for at liv utenfor jorden eksisterer eller at noen av den menneskelige rase har blitt kontaktet av utenomjordiske, skrev Phil Larson på Det hvite hus sin offisielle nettside.

Han nevnte samtidig at muligheten for liv utenfor jorden diskuteres og utforskes, blant annet gjennom NASA-prosjekt som SETI, romsonden Kepler og marsroveren Curiosity (Mars Science Laboratory).

Larson opplyser at Det hvite hus ikke utelukker at utenomjordisk liv kan eksistere.

- Mange vitenskapsmenn og matematikere har kommer til den konklusjonen at sannsynligheten er ganske stor for at det finnes en annen planet med liv blant de trillioner på trillioner av stjerner i universet.

Larson noterte seg samtidig at sannsynligheten for at vi får kontakt med intelligente utenomjordiske vesener er ditto liten

- Men dette er bare statistikk og spekulasjon. Fakta er at vi ikke har troverdig bevis for at utenomjordisk liv har vært på jorden, skrev han.

Se promovideo for «Citizen Hearing On Disclosure»:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken