Det var ikke akkurat hyggelig ord som ble gitt til Sol Campbell fra tribunen på Fratton Park i oppgjøret mellom Tottenham og Portsmouth 28. september.

Hat
Spurs-fansen har aldri tilgitt Campbell for å gå til erkerival Arsenal i 2001. Og i oppgjøret mot Tottenham haglet det med skjellsord mot midtstopperen.

Les også: Anmelder Spurs-fansen

Nå har FA-styreleder David Triesman sett seg kraftig lei på fansens utskjelling av spillerne og håper nå de aktuelle supporterne får en kraftig straff.

- Jeg er forferdet over supporternes behandling av Sol Campbell. Jeg håper de involverte blir identifisert og utestengt fra White Hart Lane på livstid, tordnet Triesman.

Rasisme
Styrelederen deltok på en konferanse med forretningsledere i fotballverden på Stamford Bridge tirsdag. Men det var ikke bare behandlingen av Campbell som var i fokus, også hetsingen av Emile Heskey i Englands utklassing av Kroatia kom opp som tema.

Triesman sa han skulle ha et møte med Fifa-president Sepp Blatter for å diskutere tilfellet med Heskey og rasisme innenfor fotballen generelt.

- Jeg vil forsikre meg om at tilfeller av rasisme blir behandlet effektivt i det internasjonale systemet, sa styrelederen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).