Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrer storfavoritten?

Storm Eld blir dagens største favoritt, men vi tipper i mot siden kusken til en annen hest sier han skal blåse hele feltet uten galopp!

Klikk her for å se våre V5-forslag på Bjerke.

Imponerende god var 2 Storm Eld i den siste starten, og selvsagt dreier det seg om en topp vinnersjanse på ny i V5-4 på Bjerke torsdag formiddag, men vi har et spennende motbud å by på!

Cato Antonsen er nemlig en "fighter" som aldri er redd for å si det han mener, og med 7 Polar Høvding er han sikker på seier i en feilfri utgave. 4-åringen innehar skyhøy kapasitet, og når åtte av ti kuponger settes ut av spill med den lovende krabaten krysser vi gladelig.

Nettavisen satte DD på 2 rekkertil herlige 30 ganger pengene på Bjerke i går!

Vi går tynt
I V5-1 tror vi en feilfri 3 Vilja Vinter viser konkurrentene bakskoene. Hun har størst kapasitet av samtlige, men dessverre er ikke hoppa helt pålitelig. 7 Lykkje Ylvar viste god stridsmoral da han vant sist, og er den tøffeste imot. 8 Valle Lisa får nå Høitomt som makker, og det er interessant nok.

10 Orbitson Tårs norgesdebuterer for hestekaren Morten M. Ottersen i den tredje avdelingen, og den danske Kriterie-finalisten kan være snakk om en vinne direkte. Treningsrapportene er positive, og vi ser kun en hest i mot. Svenske 5 Bobkat Rivner har travet fine løp den siste tiden, og vi er rimelig trygge på at vinneren nå er nevnt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Åpent
I den andre avdelingen ser det relativt åpent ut, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. 4 Lirac har møtt skarpere selskap enn dette nå på slutten, og får et forsiktig vinnertips. 11 Crebas H. Laday rader ikke opp, men formen er nå helt på topp. 3 Aces Larionov gikk flere fine løp i fjor, og svensken skal voktes her. 5 Valentino Jago vant sist, men første rekke bak bilen er ingen fordel.

2 Venus Hornline var veldig forbedret sist, og står perfekt til i finalen. 1 Kiss Me Quick står veldig interessant til på favorittdistansen, og er snakk om en selvskreven gardering. 4 Laetitia November er ute i rette omgivelser, og er verdt litt oppmerksomhet, sammen med 3 Anna Sign. Vi er dog langt fra sikre på at vinneren nå er nevnt, og garderer godt i dette løpet.

Nettavisens spillere forsynte seg grovt!
Ja, nok en gang kom vi med glimrende vurderinger til gårsdagens V65-omgang, og når vårt herlige DD-drag Vesle Rappa speedet inn til seier i DD-1 kunne de av våre lesere som kjøpte vårt DD-forslag på 100 kroner innkassere meget pene 1500 kroner, mens 5 rette på vårt største V65-forslag utbetalte 4035 kroner!

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 360 og 1296 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

Kommentarer til denne saken