Gå til sidens hovedinnhold

- Utro mot impotente menn

En ny undersøkelse legger sten til byrden for impotente nordmenn.

(SIDE2): I en fersk undersøkelse sier hver fjerde norske kvinne at det er sannsynlig at hun vil være utro hvis mannen blir impotent, skriver VG.

Ifølge undersøkelsen mener nesten halvparten av mennene at det er sannsynlig at partneren deres har et sidesprang hvis potensen svikter.

- Jeg er ikke akkurat sjokkert over tallene. Jeg møter ofte par som sliter fordi mannen har problemer med ereksjonen, sier sexolog Gro Isachsen til VG.

- Det er å svikte en mann som ligger nede. Dessuten misforstår folk som mener det er potens som avgjør om man har et godt sexliv. Det er mye godt man kan gjøre med munn og fingrer, sier tidligere Cupido-redaktør Cecilie Kjensli.

Send spørsmål til Cecilie som kommer på nett-treff i TV 2 Nettavisen klokken 13 i dag.

I undersøkelsen deltok 1.000 norske menn og kvinner fra 18-60 år. Undersøkelsen viser også at nordmenn synes det er like vanskelig å snakke om potensproblemer som om utroskap.

- Det viktigste vi kan gjøre er å få limet ut av munnen på leger, partnere og venner. Dette må bli noe det er naturlig å snakke om. Da tror jeg vi har kommet et godt stykke på vei, sier lege og sexolog Espen Esther Pirelli Benestad til avisen.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken