Gå til sidens hovedinnhold

Utrykning var feiebrettbrann

Mistet briketter da hun skulle tenne i peisen. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Lommetyv tatt
GRÜNERLØKKA: En lommetyv ble tatt på et serveringssted ved Birkelunden i natt kl. 00.54. Tyven hadde operert inne i lokalet, men på en, to, tre var det slutt. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Han hadde ingen identifikasjonspapirer på seg ved pågripelsen.

Bil med khat fikk bruksforbud
TORSHOV: I Christian Michelsensgate stoppet politiet en bil for kontroll kl. 02.17. I bilen satt det en mann som oppga sin brors personalia. I bilen ble det funnet khat. Mannen ble pågrepet, passasjeren fikk gå. Jourhavende jurist nedla bruksforbud på bilen og den ble tauet inn.

Solgte narkotika fra hotellrom
SENTRUM: Fra et hotell i sentrum kom det kl. 04.39 melding om at det muligens foregikk narkotikasalg fra et rom. Politiet rykket ut og pågrep fort to personer som var i besittelse av 80 gram hasj. De to har drevet "butikk" fra rommet i et par døgn, men aktiviteten opphørte umiddelbart etter at de to mennene på 21 og 25 år ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Uheldig peistenning
HELLERUD: Fra en adresse på Hellerud kom det kl. 06.15 melding om brann og røykutvikling. Politi og brannvesen rykket ut og det viste seg å være en eldre kvinne som skulle tenne på peisen og så falt noen brennbriketter ned på et feiebrett og forårsaket røykutviklingen. Ingen er rapportert skadet og brannen ble slukket.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken