Gå til sidens hovedinnhold

Vaagan Moen klar for QPR

Bare den medisinske testen gjenstår for Brann-spilleren.

Branns toppscorer forlater Norge til fordel for London.

Queens Park Rangers blir Vaagan Moens neste arbeidsgiver, melder Bergensavisen onsdag.

Legesjekk
Vaagan Moen reiser etter det Nettavisen vet over til England for å gjennomføre den medisinske testen på torsdag. Forutsatt at det ikke oppstår komplikasjoner, blir han presentert som Queens Park Rangers-spiller i London samme dag, melder BA.

Kontraktslengden skal være på mellom tre og fire år.

Hovedpersonen har i hele høst holdt kortene tett til brystet når han har fått spørsmål fra pressen om fotballfremtiden.

Brann har i lang tid forsøkt å forlenge kontrakten, men slik BA forstår saken har klubbens toppscorer hele tiden avventet reelle forhandlinger i håp om kunne fortsette karrieren i en annen liga.

Håper å starte i desember
Det har altså Branns toppscorer altså lyktes med. Etter det Nettavisen vet, jobbes det nå for at Vaagan Moen skal starte treningen med London-laget fra starten av desember, slik at han får en måned å kjøre seg inn på. Dermed kan «Mjøsas Beckham» være tilgjengelig allerede den 1. januar, da topplaget i Championship reiser til nyopprykkede Norwich på Carrow Road.

Midtbanespilleren noterte seg for 14 nettkjenninger og fem målgivende pasninger for Brann denne sesongen. Han har også spilt Norges to siste landskamper, mot henholdsvis Kypros og Kroatia, og er med i den norske troppen som reiser til Irland i neste uke.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken