Gå til sidens hovedinnhold

Vakkert selvmål senket Moss

Og dermed nærmer HamKam seg toppen.

HAMKAM – MOSS 1-0:

Kriserammede Moss hang lenge godt med i kampen da de gjestet HamKam på Briskeby tirsdag kveld, og det måtte noe helt spesielt til for å overliste Moss-keeper Arnold Otiend.

Etter 66 minutters spill hadde nemlig ingen av de to lagene klart å etablere noe skikkelig overtak, og kampen så ut til at den kunne ende med et kjedelig 0-0-resultat.

Men så tok Lars Øvrebø affære.

Midtbanemannen prøvde å klarere et innlegg fra høyre på hel volley med hælen, men endte opp med å sette ballen i eget nett. En vidunderlig scoring, men av naturlige årsaker var det ikke mye jubel å spore hos Øvrebø.

Målet ble oppgjørets eneste, og dermed kunne Vegard Skogheims disipler innkassere sin andre strake seier under den nye treneren. HamKam er nå ubeseiret på tre kamper under Skogheim.

Etter en svak åpning på sesongen klatrer Hamar-laget nå sakte, men sikkert oppover på tabellen. Tre poeng mot Moss sendte grønnbuksene opp på sjetteplass.

Laget står med 20 poeng fra 13 kamper, og ligger bare fire bak Kongsvinger på andreplass. Moss er nummer 11 på tabellen, med 15 poeng så langt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken