VALENCIA-GETAFE 3-1:

Valencias trener Ronald Koeman har vært under knallhardt press denne sesongen på grunn av skuffende resultater, men onsdag fikk han en sårt trengt seier.

Kjempestart
Valencia møtte Getafe i finalen i den spanske cupen, og Koemans lag fikk en strålende start på kampen. Allerede etter fire minutter scoret Juan Manuel Mata.

Sju minutter seinere gikk Getafe på enda en smell da forsvarer Alexis doblet Valencias ledelse. Like før pause klarte Esteban Granero å sette liv i kampen igjen da han traff nettmaskene på en straffe.

Etter pause skrudde Getafe opp presset, men klarte ikke å få hull på Valencias forsvar. Isteden svarte Valencias spiss Fernando Morientes med et mål og 3-1 ledelse seks minutter før full tid. - Jeg håper denne triumfen gjør at vi kan fullføre sesongen med litt mer ro rundt oss, sa Koeman på en pressekonferanse etter seieren, ifølge Reuters.

- Vi er en stor klubb, og når en stor klubb ikke lever opp til forventningene, blir det mye uro. Men nå har vi vunnet cupen, det skal vi nyte nå, og jeg håper vi kan bygge videre på dette, la han til.

Elendig uke
Tapet var slutten på en forferdelig uke for Getafe, som nylig ble slått ut av Uefa-cupen av Bayern München.

- Vi var for forsiktige i begynnelsen av kampen, og Valencia scoret første gang de var inne i 16-meteren vår. Valencia vant kampen takket være de 10-15 første minuttene av kampen. Vi hadde noen gode øyeblikk i 2. omgang, men det var ikke nok, sa Getafes danske trener, Michael Laudrup, etter oppgjøret.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)