Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga håver inn 93 millioner

Har signert kjempeavtaler.

Vålerenga fotball har den siste uken signert sponsoravtaler over 3,5 år på til sammen hele 93 millioner kroner.

Til nå har Hafslund vært fotballklubbens generalsponsor, men etter at den nye avtalen er signert tar Nordea over stafettpinnen.

- Nordens største
Nordea blir med sin nye avtale blant annet synliggjort på brystet på Vålerengas drakter. De vil imidlertid ikke oppgi størrelsen på sponsoratet.

- Det er den største nordiske sponsoravtale i desember, sier Arne Lambech, markedsdirektør hos Nordea Bank Norge.

Hafslund kutter imidlertid ikke sitt engasjement i klubben, men er også med videre som hovedsamarbeidspartner. I året som kommer skal de ha logoen sin både på spillernes rygg og bukser.

I tillegg har Adidas signert en ny avtale som løper over fem år.

Nordea vil ikke oppgi hvor mye de betaler for å være hovedsponsor fra neste år, men det utgjør sannsynligvis en betydelig del av kjempesummen klubben nå har hentet inn.

Martins nye VIF-plan
Med de nye avtalene klare nærmer i hvert fall et av punktene for de kommende tre årene seg, som trener Martin Andresen nylig oppga til Nettavisen, seg å være i boks.

* Vi skal stabilisere oss i toppen, slåss om og forhåpentligvis vinne trofeer, og vi skal delta regelmessig i Europa, med mål om havne i gruppespillet.

* Økonomien skal stabiliseres og være solid.

* Samtidig skal vi arbeidet med at yngre spillere utvikles og forbedres, og lagene skal spille en fotball som er utviklende for den enkelte.

Les mer: Her er Martins nye VIF-planHTML EMBED
Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken