TOTTENHAM - WOLVERHAMPTON 3-1:

Tottenham spilte feiende flott fotball i én omgang mot Werder Bremen i Mesterligaen tirsdag og ledet 2-0, men falt tilbake etter pause så det endte 2-2.

Laget har en rekke stjerner, men har ikke klart å få ut potensialet så langt i Premier League.

I de to foregående kampene har laget henholdsvis tapt hjemme mot Wigan og spilt uavgjort borte mot West Bromwich. Det holder ikke dersom laget har ambisjoner om Mesterliga-spill også neste sesong.

Wolves i ledelsen
Men mot Wolves startet det stygt, i hvert fall i målprotokollen. Tottenham var det førende laget og skapte flere farligheter, ikke minst kombinasjonen Gareth Bale på venstre flanke og Peter Crouch på topp, men klarte ikke å få tellende resultat. Istedenfor var det Wolverhampton som scoret det første målet rett før lagene gikk til pause.

Kevin Foley kom seg fri på høyrekanten og sendte ballen inn foran mål. Der kom Steven Fletcher stormende og scoret enkelt.

Tottenham kom tilbake
I andre omgang stanget Tottenham lenge mot Wolverhamptons forsvarsmur, men da det gjensto et kvarter av kampen fikk laget uttelling.

Innbytter Alan Hutton ble klart felt innenfor sekstenmeteren, og fra straffemerket var den nyinnkjøpte, nederlandske stjernen Rafael van der Vaart sikker.

Tottenham jaget seiersmålet, men så ut til å måtte ta til takke med poengtap mot nok et antatt svakere lag.

Da tok en annen innbytter ansvar. Roman Pavljusjenko fikk ballen alene på ti meter etter et mislykket skudd, og russeren gjorde ingen feil.

På overtid fikk Alan Hutton æren av å fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Dermed tok Tottenham tre viktige poeng og står nå med åtte poeng på fem kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Følg oss på Twitter: @NettavisenSport

HTML EMBED