Gå til sidens hovedinnhold

Var nyhetsankeret full under presidentvalget?

Spekulasjonene florerer på Twitter etter merkelig opptreden av Diane Sawyer.

Av amerikanerne som fulgte valgsendingene til den amerikanske nyhetskanalen ABC News var det mange sperret øynene opp etter en mildt sagt bisarr opptreden av nyhetsankeret Diane Sawyer (66).

Sawyer, som er en kjent TV-personlighet i USA - hun har blant annet vært korrespondent for 60 Minutes, programleder for Good Morning America og jobbet for tidligere president Richard Nixon - snakket svært sakte, snøvlet tidvis og var til dels usammenhengende i opptredenen sin under valgsendingene.

Fikk gjennomgå på Twitter
Det førte til en stom av reaksjoner på Twitter, og mange har spekulert i om Sawyer kan ha startet feiringen litt tidlig.

«Bad night for Romney, worse night for Diane Sawyer?», tvitret en ikke navngitt bruker ifølge AP.

«When I watched Diane Sawyer last night something seemed off..couldnt put my finger on it.But watching this AM, toasted!» tvitret TMZs Harvey Levin.

Sawyer har endog fått en twitterkonto opprettet, under brukernavnet @DrnkDianeSawyer, der det på tilsynelatende dårlig fyllengelsk skrives:

«nothig to c here guys im ok d'ont worry abot me».

MEST LEST PÅ NETTAVISEN:

- Utmattet, ikke full
En kilde i ABC avviser imidlertid at Sawyer skal ha vært ruset.

- Diane har vært oppe i dagesvis, og hun har hatt mange søvløse netter. Hun dekket orkanen (Sandy, journ.anm.) og deretter forberedte hun seg på valgdekningen, sier kilden, ifølge Daily Mail.

Kilden erkjenner samtidig at Sawyers «utmattelse» kan ha gått på bekostning av valgsendingen.

Her ser du video av Diane Sawyers opptreden, som førte til fylleryktene på Twitter:

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot