Gå til sidens hovedinnhold

- Vår viktigste kamp

Skottland kan ødelegge for Frankrike.

Skottland har overrasket alle med sine prestasjoner i EM-kvalifiseringens gruppe B. Laget ligger på 2. plass på tabellen, mellom Frankrike og Italia, og onsdag kveld møter skottene Frankrike - i Frankrike.

DIREKTE KLOKKEN 21: Frankrike - Skottland

En nøkkelkamp, utvilsomt. Og skottene strutter av selvtillit for tiden. De har vunnet fire hjemmekamper på rad. I tillegg slo de Frankrike tidligere i kvalifiseringen.

Vil utgjøre forskjellen
Frankrike kommer rett fra et godt 0-0-resultat borte mot Italia.

- 0-0 var et godt resultat, men bare hvis vi slår Skottland på onsdag, sier Frankrikes trener Raymond Domenech til Reuters.

- Jeg har sagt dette lenge: den viktigste kampen blir mot Skottland. Dersom vi ikke slår dem, vil resultatet vårt i Italia ha vært dårlig. Det blir Skottland-kampen som utgjør forskjellen, la han til.

Henry er suspendert på grunn av for mange gule kort, men Domenech har nok av spissalternativer å velge mellom. Både Nicolas Anelka og David Trezeguet er i god form for tiden.

Tett bakover
Frankrike har for øvrig ikke sluppet inn et eneste mål på sju måneder.

Men på tross av gode resultater den siste tiden, er Skottlands manager Alex McLeish klar på at laget hans trenger en god porsjon flaks mot franskmennene.

- De har et fantastisk lag, og vi trenger nok litt flaks. Vi må være på vårt beste defensivt, også når det gjelder konsentrasjonen, og vi må satse på at noen gir oss inspirasjon i det offensive spillet, sier han.

Skottene stiller skadefrie, og Barry Ferguson er også tilbake etter sin suspensjon.

Sannsynlige lag:

Frankrike: Mickael Landreau; Lassana Diarra, Julien Escude, Lilian Thuram, Eric Abidal; Claude Makelele, Patrick Vieira, Franck Ribery, Florent Malouda, Sidney Govou; Nicolas Anelka.

Skottland: Craig Gordon; Alan Hutton, Stephen McManus, David Weir, Jay McEveley; Scott Brown, Barry Ferguson, Darren Fletcher, Lee McCulloch; Kris Boyd, James McFadden.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn