Gå til sidens hovedinnhold

Varme påskerester

Påsken er en av favorittukene for charterfolket, men fortsatt finnes det noen muligheter for Syden-tur.

(SIDE2): - Påsken har vært utsolgt i månedsvis, konstaterer Gunnar Grosvold i MyTravel. Han er administrerende direktør for selskapet som selger Syden-turer for både Ving og Saga.

Storbyferie et alternativ
– Vi har allerede begynt å selge ut påsken til neste år. Skal du ha sjansen til reise med oss nå, må du ha flaks og belage deg på at noen avbestiller, forklarer Grosvold.

Alternativet er å ta to uker i Thailand med avreise midt i påsken eller storbyferie, foreslår Grosvold.

Hos Star Tour er tilbudet betydelig bedre, men det koster.

- Det finnes jo noe fra forskjellige flyplasser i Norge. Til Tenerife har vi 39 plasser med utreise i løpet av påsken og her ligger prisene fra 5795 kroner, men da bor man en uke på firestjerners hotell, forklarer daglig leder Jørn Kristiansen i Star Tour.

Bedre sjanser etter påske
Satser man på å være borte den aktuelle påskeuken er det ingenting å oppdrive. Mulighetene dukker opp hvis man kan ta noen dager fri uken etter høytiden. Da kan Star Tour by på turer til blant annet Gran Canaria, Kypros, Goa eller Phuket.

- Høytidene er nesten alltid utsolgt, så dette er ikke nytt av året. Populære destinasjoner fyller seg raskt opp med bestillinger i de kjente feriedagene.

Under 10 ledige plasser
Noen strøplasser er alt Apollo kan tilby forfrosne nordmenn i påsken. Det vil si at det er under 10 plasser å oppdrive på de aktuelle avgangene.

- Vi ble tidlig utsolgt i år, og de tidligst ledige plassene er fra 7. april, men da er vel påsken i realiteten over for mange, sier Leo Berbu til Side2.

På denne aktuelle datoen kommer man seg uansett til både Kreta, Marokko og Malta for litt over 4000 kroner.

- Nå er det høstferien folk sikrer seg, sier Apollo-sjefen.

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021