En rekke meldinger lagt igjen på et nettsted varsler tilsynelatende om de grufulle blodbadet som utspant seg i den populære handlegaten i Tokyo søndag.

Bare 20 minutter før 25 år gamle Tomohiro Kato kjørte lastebilen inn blant fotgjengere, ble den siste meldingen lagt igjen på nettstedet.

«Tiden er inne», heter det i meldingen som ble sendt fra en mobiltelefon ti minutter etter klokka 12, ifølge det japanske nyhetsbyrået Kyodo.

Knivstakk tilfeldige
Etter å ha kjørt den leide bilen inn blant fotgjengerne i Akihabara-handlegaten, hoppet han ut, trakk kniven - og begynte å stikke ned tilfeldige forbipasserende.

Ifølge en talsmann for politiet i den japanske hovedstaden, ble sju mennesker drept og tolv skadd. De drepte er seks menn i alderen 19 til 74 år og en 21 år gammel kvinne.

Det er ikke kjent om det virkelig er 25-åringen som har sendt meldingene, men de viser i tilfelle en foruroligende besluttsomhet om å drepe.

Ifølge japanske medier skal mannen forklart at han var trøtt på livet: - Jeg kom til Akihabara for å drepe, skal han ha forklart til overfor politiet etter at han ble overmannet.

«Jeg skal drepe folk»
Det samsvarer skremmende godt med en av meldingene som ble registrert ved det samme nettstedet klokka 05.21 søndag morgen: «Jeg skal drepe folk i Akihabara ved hjelp av et kjøretøy. Om kjøretøyet blir ubrukelig, kommer jeg til å bruke kniv», heter det.

I timene som følger blir det sendt en rekke meldinger som varsler om hvordan mannen angivelig nærmer seg åstedet for de brutale knivdrapene.

Politiet i den japanske hovedstaden undersøker nå om det er den 25 år gamle pågrepne Kato, som har lagt igjen meldingene.

Blodbadet har sjokkert japanerne som har relativt lav voldsstatistikk. Ugjerningen skjedde på dagen sju år etter at en vaktmester gikk amok og drepte åtte skolebarn.