Gå til sidens hovedinnhold

Vegetarianer fikk gulrot med kjøttbein

Vegetarianeren Frank Bjørnsen (26) skulle ha seg et ferdigmåltid fra Fjordland. I en av gulrøttene fant han et kjøttbein.

Fredag kom 26 år gamle Frank Bjørnsen seint hjem fra arbeid og skulle ha seg en rask ferdigmiddag fra Fjordland. Han spiser ikke kjøtt og valgte derfor en middag med kokt laks med urtesaus, poteter og babygulrøtter. Han regner seg selv som vegetarianer, men spiser altså fisk.

- Jeg lever vanligvis ikke på Fjordland, men det er et greit alternativ når du kommer seint hjem fra jobb og skal ha noe raskt, sier Bjørnsen til Stavanger Aftenblad.

Noe som stakk ut

Da han stakk gaffelen i den ene gulrota, la han merke til at det var noe hvitt som stakk ut og prøvde å bite det av. Men det hvite viste seg å være et kjøttbein. - Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le, sier Frank. Det hvite kjøttbeinet går tvers igjennom gulrota.

- Jeg lurer jo på hvordan kjøttbeinet kan ha kommet inn i gulrota. Men først og fremst synes jeg det er en god historie, sier Frank. Han vet ikke hva slags bein det er. - Men det er iallfall ikke noe fiskebein, ler Frank. Han er likevel ikke avskremt fra å spise Fjordland igjen. - Risikoen for at jeg finner et kjøttbein i en gulrot en gang til er nok relativt liten, sier Frank.

Marketingdirektør Kirsti June Olsen i Fjordland ser svært alvorlig på saken og er svært interessert i å komme i kontakt med forbrukeren. - Tilliten til produktene våre er helt avgjørende, og vi vil gå gjennom våre rutiner for å unngå at dette skal skje igjen, sier Olsen til Aftenbladet. Hun har ingen forklaring på hvordan kjøttbeinet har havnet i gulrota.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Kommentarer til denne saken