Gå til sidens hovedinnhold

Vegvesenet tabbet seg ut

Laget for smal vei til at tungtransport kunne passere - det resulterte i kjempekøer.

(iBergen.no) Det er i Fjøsangerveien, i en av de viktigste innfartsårene til Bergen sentrum, at Statens vegvesen utfører gravearbeid. Fra og med i dag har de sperret av en fil i retning sentrum.

Det var på forhånd gitt tydelige varsler til Bergens befolkning om at det kunne oppstå lange køer. Dette uteble helt til to store lastebiler skulle passere.

- Vi tar selvkritikk på at vi laget for smal passasje. Vi så med en gang i dag at vi hadde laget det for smalt. Vi har tenkt å justere det med nattarbeid. Nå foretar vi en midlertidig justering, sier ansvarlig i Statens vegvesen Øyvind Dahle til iBergen.no.

Vitner på stedet forteller til iBergen.no at det har hopet seg opp lange køer og at de må til med gravemaskiner for å flytte betongelementer på siden av veien for å gjøre passasjen bredere.

- Veien vi laget i utgangspunktet var 3,5 meter bred. Dette ser vi ikke er nok til spesialtransport å passere. Det var typisk at to spesialtransporter kom rett etter hverandre på verst tenkelig tidspunkt, sier Dahle.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Slik får du godt internett på hytta