Gå til sidens hovedinnhold

- Veldig viktig å gå videre

Rosenborg har skjebnen i egne hender i kveldens kamp mot et Djurgården uten noe å spille for. - Jeg tror det blir et tøft oppgjør, sier RBK-trener Per Joar Hansen.

Utgangspunktet er enkelt: Rosenbog er klar for mellomspill med tre poeng i kveld. Trønderne kan også gå videre med uavgjort eller tap, avhengig av utfallet av kampen mellom Vålerenga og Esbjerg.

Rosenborg har slitt unormalt mye i vinter, og har bare vunnet to av de fem Royal League-kampene. Men Per Joar Hansen vil ikke være med på at vinteren har vært en fiasko dersom laget ikke tar seg videre i kveld.

- Nei, jeg vil ikke kalle det en fiasko. For oss er det serien som teller mest, selv om det er veldig viktig å gå videre. Vi har vært litt opp og ned i vinter, men det har jo vært jevne kamper og vi har slitt foran begge mål, sier Hansen.

Mye skal skjære seg for at Rosenborg skal forsvinne ut i kveld. Djurgården har ikke noe å spille for hjemme på Råsunda. Uten at «Perry» tror kampen vil bli preget av det.

- Djurgården kommer ikke til å gi noe gratis, selv om de allerede er utslått. Det så vi da de spilte mot VIF sist. Dessuten tror jeg alle lag på dette nivået vil gi alt i hver eneste kamp.

- Dere kan være avhengig av hjelp fra Vålerenga. Du forlanger selvsagt at de gjør sitt beste mot Esbjerg?

- Det kan vi ikke tenke på. Vi er ikke opptatt av Vålerenga, vi har jo alt i egne hender.

Per Joar Hansen tror det blir en tøff og jevn batalje på Råsunda i kveld.

- Baneforholdene er dårlige, og jeg tror vi får et kampbilde med mye dueller og lite finspill. Men det er jo likt for begge lag.

Rosenborg må klare seg uten Christer Basma og Bjørn Tore Kvarme, som begge sliter med sykdom. Trioen Ørjan Berg, Miika Koppinen og Robbie Russel er fortsatt ikke fullt ut restituert etter skade.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet