Lørdag spiller Tottenham årets viktigste oppgjør hittil i sesongen. Da venter Manchester United hjemme på White Hart Lane.

Frem til torsdag har Harry Redknapp én operativ mann på treningsfeltet. Hans navn er David Bentley.

- Jeg har ingen idé om hva slags lag jeg kan stille mot United på grunn av alle landskampene. Mange av spillerne mine er ikke tilbake før på fredag. De returnerer fra hele kloden, sukker Redknapp ifølge Daily Mirror.

Sitter igjen med Bentley
Status er som følger: Ledley King er skadet, Jermaine Jenas er skadet, Luca Modric er skadet og Tom Huddlestone trenger behandling.

- Jeg sitter igjen med David Bentley som den eneste førstelagsspilleren som er i stand til å trene.

- Alle andre er borte og jeg får ikke se dem igjen før dagen før oppgjøret mot United. Det er en av de største kampene denne sesongen for Tottenham. Det må være på høy tid at noe blir gjort med dette problemet, sier Redknapp.

Tar opp Benítez-arven
Tidligere har kanskje Rafael Benítez vært den som har kritisert landskampoppsettet mest. Nå går Tottenham-manageren spanjolen en høy gang.

Redknapp forstår ikke hvorfor det skal være så vanskelig å endre systemet noe.

- Det må da være mulig å spille onsdagskamp først, og deretter på en lørdag. På den måten vil klubbene få en hel uke til å jobbe med spillerne sine på feltet, i stedet for et døgn.

- Jeg vet at jeg ikke er den eneste som blir rammet av dette. Mange klubber har det slik – også Manchester United. De har også spillere som skal tilbake fra hele verden: Europa, Asia, Sør-Amerika og Mellom-Amerika.

Honduras og Kamerun
Tottenham-sjefen er spesielt bekymret for Wilson Palacios som skal i aksjon for Honduras (mot Mexico onsdag), samt Kamerun-duoen Sebastien Bassong og Benoit Assou-Ekotto (møter Gabon onsdag).

- Det er ikke bare faren for å pådra seg skader, det er også den mentale biten dersom de går på en smell. Det hadde i hvert fall vært enklere å gjøre noe med om vi hadde en uke på oss.

- Det er på tide å erkjenne at fotball er en global idrett. Spillerne kommer fra alle verdensdeler. Det kan ikke være riktig at klubbtrenerne har så lite tid til å klargjøre spillerne sine foran så store kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!