Tirsdag er det duket for en fantastisk duell i kampen når Paris Saint-Germain tar imot Barcelona på Parc Des Princes i Champions League.

Det mange mener er verdens beste angrepsspiller, møter mannen mange mener er verdens beste midtstopper.

Lionel Messi møter Thiago Silva.

- Silva er verdens beste
Serie A-ekspert Per-Jarle Heggelund så Thiago Silva vokse seg stor i AC Milan etter overgangen fra Fluminense i 2009 og er full av lovord om midtstopperen.

- Thiago Silva er komplett. Han har styrke, luftspill, er teknisk eminent, har en brutal skuddfot, leser spillet, er en ledertype og er i tillegg målfarlig, sier Per-Jarle Heggelund til Nettavisen.

Silva forsvant fra Serie A da han og Zlatan Ibrahimovic ble solgt fra AC Milan til Paris Saint-Germain i fjor sommer.

- Er han verdens beste midtstopper, Heggelund?

- Nå skal vel både Raphaël Varane og Andrea Barzagli ha et ord med i laget, men Thiago Silva er vel den beste i verden nå.

- Ingen er uslåelig
Og mannen som går for å være verdens beste midtstopper er mer enn klar til å ta imot Barcelona på Camp Nou.

- Alle vet hva Barcelona er kapable til. De har vært utrolige de siste årene. Laget er fullt av kvalitetsspillere, og filosofien er beundringsverdig. I fotball finnes det imidlertid ikke noe som heter uslåelig, sier Silva til Goal.

Brasilianeren takker sine tidligere lagkamerater i AC Milan for at de viste at det er fullt mulig å være på høyde med katalanerne.

- Barca måtte jobbet hardt for å slå Milan, og jeg mener de viste at det går an å slå Barcelona. For å vinne må man gi dem lite rom og ikke la dem være komfortable med ball. Det er lettere sagt enn gjort, men det er slik det må gjøres.

Tilbake fra skade
Silva var mannen som headet inn utligningen for AC Milan da italienerne ranet til seg ett poeng i gruppespillet i fjorårets Champions League.

Denne gangen håper han å gå hele veien med sin nye klubb, Paris Saint-Germain. Etter å ha slitt med en skade i låret tidligere i år, er han nå tilbake.

- Muskelskaden jeg pådro meg i januar holdt meg borte i et par uker og da jeg returnerte til den andre kampen mot Valencia, følte jeg meg ikke helt på topp.

- Jeg måtte posisjonere meg og time alt slik at jeg slapp å løpe for mye, men nå er jeg bra igjen, og jeg vil ikke gå glipp av Barcelona-kampen for alt i verden.

Kampen mellom Paris Saint-Germain og Barcelona kan du følge på NAlive fra 20.45.