Gå til sidens hovedinnhold

- Vi er ikke enige om Higuain

Real Madrid avviser ryktene rundt stjernespissen.

Overgangssagaen rundt Real Madrid-spiss Gonzalo Higuain har utviklet seg til å bli en av denne sommerens store vinglehistorier.

På at tidspunkt så argentineren på det nærmeste ut til å være klar for Arsenal, mens det de siste dagene har versert rykter om at han vil følge i landsmann Diego Maradonas fotspor, og ta turen til Napoli.

Ikke sant
I forrige uke ble det hevdet at Serie A-klubben hadde fått akseptert et bud på 30 millioner pund, men dette blir blankt avvist av Real-manager Carlo Ancelotti.

- Det er ikke sant, og jeg har ingen nyheter rundt dette, sa Ancelotti etter Reals treningskamp mot engelske Bournemouth søndag, ifølge Sky Sports.

- Jeg snakket med Gonzalo denne uka, og for øyeblikket er han en Real Madrid-spiller og en jeg ønsker å beholde i klubben, fortsetter den italienske manageren.

- Vil til Arsenal
Der noen mener å vite at Higuain ønsker å ta turen til Sør-Italia, hevder andre at hans foretrukne destinasjon er Londons nordlige strøk, Islington, der Arsenal holder hus, det skriver Daily Mirror.

Men Arséne Wenger har lagt Higuain på vent, og vier mesteparten av tiden på Luis Suarez.

Hvor lenge Gonzalo Higuain er villig til å vente på Arsenal, er dermed det store spørsmålet, og et realistisk scenario er at Real-spissen etter hvert bestemmer seg for å dra til Napoli.

Det kan videre bety at Real Madrid for alvor kaster seg inn i kampen om Suarez, en duell de trolig vinner mot Arsenal.

Dermed kan Wenger til slutt bli sittende igjen med svarteper, og i verste fall se at både Higuain og Suarez forsvinner.

Følg overgangvinduet live her hver eneste dag.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken