Manchester United har slitt med mye skader den siste tiden og i onsdagens oppgjør mot Fulham pådro både Phil Jones og Ashley Young seg skader.

I etterkant av oppgjøret var det usikkert hvor alvorlig skaden til Jones var og media spekulerte i at den tidligere Blackburn-spilleren måtte belage seg på flere uker på sidelinjen.

Fredag kan imidlertid United-manager Sir Alex Ferguson bekrefte at Jones ikke har brukket kinnbeinet, slik det først var fryktet, og at han vil være klar til kamp i julen.

Den anvendelige spilleren pådro seg smellen i duell med Fulhams Clint Dempsey og måtte forlate Craven Cottage allerede etter 20 minutters spill.

Ferguson var tydelig bekymret for sin unge juvel etter møtet i London og uttalte at «det ikke så bra ut». Fredag fikk imidlertid skotten en gladnyhet og Jones kan spille allerede 2. juledag.

- Vi har gode nyheter når det gjelder Jones. Han kan spille allerede mandag. Han har en hevelse i kjeven, men ingenting er brukket, sier skotten til klubbens nettside.

- Vi fryktet det verste fordi han slet med dårlig syn i etterkant av hendelsen. Heldigvis fikk vi gode nyheter i dag, sier Ferguson videre.

Når det gjelder Ashley Young er det imidlertid ikke like positivt. Den raske vingen ser ut til å bli borte fra banen i noen uker på grunn av skaden han pådro seg mot Fulham.

- Det står ikke så bra til med Ashley. Vi venter på at han skal bli bedre, men det vil nok ta et par uker. Han fikk seg en skikkelig smell, sier United-manageren.

Nemanja Vidic, Javier Hernandez, Michael Owen, Anderson og Tom Cleverley er blant spillerne som fortsatt er skadet for Old Trafford-klubben, mens Rafael nå er tilbake og klar for spill mot Wigan.