SWANSEA - MAN. UNITED 0-1:

Målet til meksikaneren var nok til å gi Manchester United tre nye poeng. De røde djevlene har dermed vunnet med 1-0 i de tre siste seriekampene.

- Den var en tøff kamp og en vanskelig motstander. Vi er veldig glade for seieren. Jeg har kommet meg i from og er fornøyd, sa Hernández da kampen var over.

Manager Alex Ferguson var mest tilfreds med at mannskapet hans forsvarte seg godt.

- Vi var trygge defensivt selv om de var gode til å holde på ballen. Spillerne holdt konsentrasjonen oppe. Det var viktig for oss. For noen uker siden fikk vi mye kritikk fordi vi fikk mange sjanser mot oss, påpekte Ferguson.

- Utenom sjansen de fikk da Michael Carrick var uheldig hadde de knapt muligheter, mente skotten.

Ambisiøs stil
Premier Leagues første walisiske lag har som ambisjon å holde mye på ballen. Klubben ønsker å være et spillende mannskap, uansett om motstanderen heter Manchester United eller Wigan.

Spillestilen tok dem opp fra de nest bestes rekker i vår, og Swansea-manager Brendan Rodgers har gjort det klart at han ikke akter å endre på sin ballbesittende taktikk.

Lag som Barcelona skal angivelig være forbildet, men en krevende spillestil krever også spillere som behersker den. Àngel Rangel er riktignok spansk, men har aldri spilt på høyere nivå en den tredje høyeste ligaen i hjemlandet.

Gavepakke
Akkurat det viste seg kanskje da backen spilte bort ballen like utenfor egen 16-meter etter 11 spilte minutter på Liberty Stadium.

Ryan Giggs, den walisiske veteranen som endelig fikk spille en Premier League-kamp i Wales, rappet ballen fra spanjolen.

Deretter fant han Hernández foran mål. Spissen gjorde nok en gang det han blir betalt for og overlistet Swanseas gode keeper Michel Vorm.

Scoringen var for øvrig det 1800 United-målet under Alex Fergusons ledelse. Hernández' mål skulle bli det eneste som skilte lagene.

Meksikaneren har etter hvert vist seg å være en mann som trives på bortebane denne høsten. Hernández har nemlig scoret alle sine fem Premier League-fulltreffere så langt på fremmed gress.

Sinclair-bom
Swansea styrte mye av spillet etter at gjestene tok ledelsen. Scott Sinclair misset på en gigantisk mulighet etter drøye 20 minutter. Angriperen gjorde definitivt ikke det han ble hentet for og bommet regelrett på ballen da han fikk et perfekt innlegg foran mål.

Manchester United imponerte ikke, men gjorde nok til å holde unna. To viktige blokkeringer i feltet mot slutten av annenomgangen stolpet det siste Swansea hadde å by på foran målet til David de Gea.

Ellers var oppgjøret preget av lite målsjanser.

Phil Jones var svært nær sitt første mål i Premier League i kampens siste ordinære spilleminutt. United-backen hadde imidlertid ikke marginene på sin side og traff stolpen.