Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny suksess i Sverige

Kusken trenger ikke å se seg tilbake med vår banker! Skrellen leverte en topp sisterunde sist! Vi jakter ny opptur i lunsjen!

Sportspills meny søndag:
V64 Jägesro
: Internasjonal V64 med norske favoritter
Oddstips 1: Norge MÅ vinne
Oddstips 2: Jerv-eventyret stopper i Kristiansund
Oddstips 3:
Portsmouth er på vei tilbake
Tippekupongen: Norges EM-sjanser er ikke over

TV-kampene: Slik ser du kampene på TV

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

Følgende info ble servert på den store overraskelsen:
V65-1 : 2 Maksi Amour –
Vi prøver oss med en skrell i innledningen, på en hest som er på vei opp i form, og det er aldri feil på slutten av en lang sesong. Den var bra etter pause nest sist, mens den sist ble sittende fast i det lengste, og den så pigg og fin ut i målgangen med krefter igjen. Er lørdag 40m billigere ute kontra Greyhound D’Estino som den har møtt tidligere, og skulle det klaffe med opplegget, ja, da er vi litt inne på at luringen Svein Ove Wassberg kan felle favorittene med vårt sjokk!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rättvik byr på en interessant V4-omgang denne søndagen, og vi er veldig sugen på en ny opptur i lunsjen fra Sverige. Sjekk ut følgende:

Vi åpner med en banker:
V4-1 : 1 Bizzy Sisu (40,8%) –
Har en billig oppgave foran seg i innledningen, og dette burde dreie seg om tet og slutt. Her har kusken en oppgave, og det er å forsvare sitt innerspor. Greier han den jobben, ja, da skal løpet være over. Her er det nemlig svært billig imot. Vi tror MYE på favoritten, og iler til med et herlig bankerspill!

V4-2 : 6 Barytron (20,5%) – Har møtt mye gode hester, og på søndag burde den ha en topp sjanse mot en relativt overkommelig gjeng. Etter pause nå sist så ble den aldri kjørt med, og den passerte mål med krefter igjen i kulissene. Viste nest sist at den er bra ut fra springspor i volten, og her burde den bli sluppet tidlig til tet. Da tror faktisk vi dette løpet er over, og det kan opplagt dreie seg om en banker for de frekke!

V4-3 : 5 Alvena Uni (10,8%) – Favoritten, Tro Lo Lo (30,4%), så dårlig ut tidligere i uken, og at den feilet seg bort der var ingen overraskelse. Den må vi bare prøve å felle her. Vårt drag har vært matchet i tøffe omgivelser, og spesielt nå sist var den knallhardt ute. Feilet i kulissene mot oppløpet da pga den slo seg på et kne. Nå setter man på knebelegg, treningsrapportene på den er fine, og den er verdt et forsøk mot en billig gjeng. SE OPP!

V4-4 : 2 Lena PH (6,0%) – Gikk en sterk sisterunde i sporene sist, og vi likte den godt da. På klokken stod det 15,3 s 1000m / 13,6 s 500m, og den var ikke tom på det. Går den en 16-tid på strek så blir det ikke veldig enkelt for favorittene på tillegg å fange den, og vi roper et varsko for denne småskrellen!

Kommentarer til denne saken