Gå til sidens hovedinnhold

- Vi kan oppnå mye med dette laget

Vegar Eggen Hedenstads lag slo Moa Abdellaoue og Hannover.

FREIBURG - HANNOVER 3-1:

Freiburg snuser for alvor på en europacupplass etter 3-1-seieren over Hannover fredag. Triumfen var lagets tredje strake i tysk Bundesliga.

Med tre nye poeng styrket Vegar Eggen Hedenstads lag grepet om 5.-plassen i serien. Nordmannen satt nok en gang hele kampen på benken fredag kveld.

Vertene kom best i gang da Christian Schulz satte ballen i eget mål etter 24 minutter. Konstantin Rausch kvitterte for gjestene, men en ny scoring av Max Kruse sendte Freiburg i føringen til pause.

I det 73. minuttet økte Jonathan Schmid til 3-1. Like etter kastet Hannover inn Mohammed Abdellaoue, men den norske landslagsspissen gikk igjen målløs av banen.

Freiburg har tre poengs klaring til Eintracht Frankfurt på 6.-plass. 4.-plasserte Schalke har lik poengsum før lørdagens hjemmekamp mot treer Leverkusen.

- Vi har 45 poeng på kontoen og ønsker naturligvis å bli i toppen. Vi kan oppnå mye med dette laget, mente målscorer Kruse.

Hannover tapte på sin side for 11. gang på 15 bortekamper. Laget ligger på 9.-plass i Bundesliga og får det tøft med å nå europaligaen.

- Nå blir det nesten umulig å kvalifisere seg, sa lagkaptein Steven Cherundolo.

- Akkurat nå har vi bare ikke utholdenheten til å klare det, istemte den skuffede treneren Mirko Slomka.

Tyskland ligger an til å få fire plasser i mesterligaen og tre i europaligaen neste sesong. (©NTB)

Kommentarer til denne saken