Gå til sidens hovedinnhold

- Vi kjøper garantert ikke Draxler

Det kan være godt nytt for andre klubber.

Julian Draxler har lenge vært et av Europas største fotballtalenter og frierne har stått i kø for å slå kloa i den tekniske midtbanespilleren til Schalke.

Bayern München har lenge blitt ansett som én av favorittene til å stikke av med spilleren, mens Arsenal har også flere ganger blitt koblet med spilleren.

Nå skriver Die Welt at Bayern ikke ønsker å følge opp interessen. Saken er gjengitt av den engelske storavisen The Guardian.

- Vi kjøper ikke spillere fra Borussia Dortmund og Schalke bare for å ødelegge for disse klubbene. Vi kjøper kun spillere som kan styrke Bayern München umiddelbart. Jeg kan garantere at vi ikke kjøper Draxler i sommer, sier Bayerns styreformann, mektige Karl-Heinz Rummenigge til avisen Die Welt.

Rummenigge kunne også fortelle at klubben venter at storscorer Mario Mandzukic vil bli værende, til tross for at Robert Lewandowski kommer inn.

Arsenal, og en rekke andre klubber, har blitt koblet med måltyven.

- Jeg vet at flere klubber er interessert i ham, men jeg tror han blir værende her også etter denne sesongen. Våre spillere vet hva det betyr å spille for Bayern. De bor i en vakker by, har en vakker stadion, de jobber med den beste manageren i verden og spiller for en internasjonalt anerkjent klubb.

Bayern har de siste sesongene vært blant de aller beste lagene i Europa og klubben har sikret seg en rekke viktige spillere foran nesa på andre klubber.

Blant annet ble Mario Götze snappet opp fra Borussia Dortmund og Thiago Alcantara ble hentet fra Barcelona. Lewandowski var også ettertraktet.

Skulle det være sannhet i det Rummenigge sier om Draxler, ville det i så fall være gode nyheter for Arsenal. Engelsk presse har lenge spekulert i at londonklubben har gjort et framstøt mot spilleren og uten Bayern med i bildet er nok sjansene for å lokke tyskeren til Emirates langt større.

Chelsea er imidlertid en annen klubb i Premier League som har blitt koblet med Draxler og José Mourinho og hans team har den siste tiden vært meget gode til å overbevise spillere om å velge den blå klubben fra Stamford Bridge.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken