Tim Howard tror ikke Everton vil slite nevneverdig uten David Moyes.

Mange er spent på hvordan veien videre blir for Everton nå som klubbens stolte far, David Moyes, forlater skuta etter 11 år ved roret.

Med begrensede midler har lagbygger Moyes levert ni sesonger med topp åtte-plasseringer i sin Everton-tid.

Evertons solide skuddstopper, Tim Howard, er sikker på at klubben vil fortsette å henge med på øvre halvdel av ligatabellen, selv uten Moyes.

- Vi er en sterk gruppe med kvalitetsspillere. Fundamentet er lagt for neste sesong og alt ligger til rette for den nye manageren. Dersom han er en sterk person, en fyr som kan lede oss godt, vil vi ikke ha noen problemer med å gjøre en ny solid sesong, sier Howard ifølge avisen Mirror.

Han innrømmer imidlertid at det er en merkelig situasjon å gå til en ny sesong uten manageren som har ledet dem de 11 siste sesongene på Goodison Park.

- Vi og Manchester United er egentlig i samme båt. Det er veldig sjeldent å erstatte en manager som har vært i samme klubb så lenge, derfor er det viktig med riktig type ansettelse, og jeg tror styret vårt vil finne den rette mannen, sier Howard, som selv har vært på Goodison siden 2007.

Det spekuleres samtidig i at Moyes kommer til å ta med seg én til to spillere til Manchester United.

De heteste navnene er naturlig nok den solide backen Leighton Baines og karismatiske Marouane Fellaini. (ANB)