Gå til sidens hovedinnhold

- Vi kommer til å få et land av homser

Franskmennene vil dø ut i løpet av ti år dersom det åpnes for ekteskap mellom homofile, advarer industrimagnat.

Han er toppsjef i industrikonsernet Dassault, han eier avisen Le Figaro og fotballklubben Nantes. Nå kaster industri- og mediemagnaten Serge Dassault seg inn i debatten om ekteskap for homofile.

Franskmennene vil dø ut i løpet av ti år dersom det åpnes for ekteskap mellom homofile, hevder han.

Nytt lovforslag provoserer
President François Hollandes sosialistregjering fremmet onsdag en ny lov som åpner for ekteskap mellom homofile, noe som har fått høyresiden og den katolske kirken i landet til å rase, melder NTB.

87 år gamle Serge Dassault sparer ikke på kruttet.

- Vi kommer til å få et land av homser. Om ti år vil det ikke være noen tilbake. Dette er helt dustete, sier Dassault i et intervju med radiostasjonen France Culture.

Peker på Hellas
Den mektige industrialisten minner om de gamle grekere og hevder at utbredt homofili var en av grunnene til dekadensen blant dem.

- Total dekadense, selvsagt. Det betyr slutten på familien, slutten på barnas utvikling, slutten på utdanning. Det utgjør en fare for hele nasjonen, mener Dassault.

Dassaults uttalelser fikk det til å koke på sosiale medier.

HTML EMBED

- Kan noen oppdatere Wikipedia-artikkelen om Serge Dassault med hans homofobe uttalelser på radio i dag. Denne fyren har en Legion D'honneur. Skam, tvitret Tarek Ziadé.

- Serge Dassault later til å være en fransk Donald Trump. Begge to er på det samme nivået av stupiditet, tvitret Noun Ly.

- Er vel heldigvis slike som #Serge #Dassault som er utdødd om 10 år! tvitret Even Nordmo.

Kommentarer til denne saken