Gå til sidens hovedinnhold

- Vi leter etter en pedofil

Portugisisk politi sier de leter etter en pedofil i forbindelse med forsvinningen av Madeleine (3).

Tre år gamle Madeleine McCann forsvant sporløst fra hotellet i Portugal da foreldrene var på restaurantbesøk torsdag kveld.

Det portugisiske politiet har vært sparsomme med opplysninger vedrørende forsvinningssaken, men lørdag opplyste de om at Madeleine kan ha blitt kidnappet. Politiet hevder de er på sporet av kidnapperen, og de legger ikke skjul på at det kan dreie seg om en pedofil.

- Leter etter en pedofil
- En slik kidnapping behøver ikke å dreie seg om penger. Motivet kan være seksuelle overgrep. Jeg kan ikke fornekte at vi leter etter en pedofil, sier den portugisiske politisjefen Guilhermino Encarnacao til Sunday Express, ifølge Aftonbladet.

Det britiske ekteparet Kate og Gerry McCann forlot sine sovende barn, Madeleine og et tvillingpar på to år, da de skulle ut og spise på restaurant. Da de kom tilbake var sengen til Madeleine tom. Noen hadde brutt opp vinduet i ferieleiligheten.

100.000 pund i dusør
En nær arbeidskollega av Madeleines mor (Kate McCann) har utlovet en dusør på 100.000 britiske pund til de som kan komme med opplysninger som fører til at 3-åringen kommer til rette.

- Man kan aldri i sin villeste fantasi tro at noe så grusomt kan skje, sier arbeidskollegaen til den britiske avisen.

Britisk politi har nå reist ned til Portugal for å bistå med etterforskningen.

Les også: Tror Madeleine er i live

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen