Gå til sidens hovedinnhold

- Vi lo og danset hele kvelden

Sabrina Kole var sammen med Trygve Strand Friisk siste kvelden før han forsvant. - Vi lo og danset hele kvelden, sier Kole.

Sabrina Kole er studentvenninne til Ås-gutten som er meldt sanvet i København.

Kort tid før Friisk forsvant, ved 02-tiden forrige 8. mars, moret de seg sammen på bar.

- Vi lo og danset hele kvelden, fortalte Kole til Østlandets Blad.

Hun dro hjem cirka en halv time før Trygve forsvant. Senere oppdaget hun at Trygve hadde ringt henne tre ganger samme natt. Disse anropene er det siste livstegn fra Ås-gutten før han forsvant sporløst.

- Fortvilende
Østlandets Blad skriver at Sabrina reiste hjem til familien i Nederland tidlig morgenen etter.

- Det er fortvilende. Jeg måtte opp tidlig for å rekke flyet til Nederland, og hadde telefonen på lydløs for ikke å bli vekket. Jeg hørte derfor ikke oppringningen fra Trygve, forteller hun til avisen.

Dansk politi har fortsatt ikke konkret informasjon etter den savnede nordmannen. Ingen har sett Trygve Strand Friisk etter at han forlot LA Bar ved 02-tiden forrige 8. mars. Politiet har søkt med hunder og dykkere, og fått hjelp av både hjelpeorganisasjoner og venner til den savnede som driver med leteaksjon i København.

Flere nære venner til Trygve Strand Friisk befinner seg for tiden i den danske hovedstaden og leter etter ham. Flere av dem kommer også fra Ås utenfor Oslo, og samtlige beskriver Friisk som en glad gutt som ikke er kjent for misbruk av noe slag.

«Ingenting er logisk»
- Han har jo alltid vært en ordentlig fyr. Han er en sånn type som ikke trenger flere uker til å planlegge en reise, men at han skal dra noe sted uten å si i fra er helt utelukket, sier Lars Petter Andressen, en god venn av Trygve fra Ås.

Opptil 15 nære venner av Trygve Strand Friisk har vært i den danske hovedstaden og let etter ham i flere dager. De har ikke lykkes. Dagene går og fortvilelsen begynner å merkes.

- Vi har brukt veldig mye tid på å dele plakater og flyers rundt omkring i København. Vi føler at vi gjør masse med at det ikke er til noen hjelp. Vi snakker med folk og spør, men vi vet ikke mer, og det er frustrerende. Ingenting av dette her er logisk. At en person kan forsvinne midt i København er noe uforståelig, sier Andressen til Nettavisen.

Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud