HTML EMBED

Tottenham er inne i sin aller første Mesterliga-sesong, men til tross for mangel på rutine i Europas gjeveste selskap, har Harry Redknapps menn vist styrke.

Londonklubben har bøttet inn mål, og underholdt seg helt fram til en kvartfinale denne sesongen.

- Ingen defensive
Tirsdag venter et meget tøft oppgjør borte mot Real Madrid på Santiago Bernabeu, men manager Redknapp har ingen planer om å gå defensivt til verks nå heller.

- Jeg kunne oppgitt laget nå, og du ville se at vi ikke har noen defensive spillere på midten. Jeg skulle gjerne hatt noen, men vi har ingen tilgjengelige, sier Spurs-sjefen ifølge Viasat Sport.

- Vi har dem vi har. Vi har Luca Modric, Gareth Bale, Aaron Lennon og Rafael van der Vaart. Dette gir oss ingen andre muligheter enn å spille offensivt, sier ringreven.

Den tidligere West Ham-manageren er likevel klar på at Tottenham har alle muligheter til å få med seg et godt resultat fra den spanske hovedstaden.

- Vi har en god mulighet til å utrette noe her, og er i stand til å utfordre alle. Det blir en tøff kamp, og Real er kanskje favoritter, men vi har troen på oss selv, sier Redknapp.

- Mourinho er stor
Real Madrid tapte sin generalprøve hjemme mot Sporting Gijon lørdag - José Mourinhos første hjemmetap på 150. kamper - men Redknapp tror ikke det har så mye å si.

- Bare se på hva Mourinho har gjort tidligere. Han gjorde det fantastisk i Porto, fantastisk med Chelsea, og vant Mesterligaen med Inter i fjor, sier han.

- Jeg var ikke overrasket over at Inter gikk til topps, jeg sa det faktisk på forhånd, fordi jeg mener at Mourinho er en stor manager, fortsetter han.

Denne sesongen spådde Redknapp på forhånd at det var Real Madrid og Barcelona som ville dominere den gjeveste europacupen.

- Jeg mener de spanske lagene er bedre enn de fra Italia. Det sa jeg fra starten av. Det laget som vil vinne Mesterligaen, må slå de spanske lagene, sier Redknapp.

- Blir spesielt
Tirsdagens kamp i Madrid blir også Rafael van der Vaarts første møte med gamleklubben. Nederlenderen forlot Spania til fordel for Spurs i fjor sommer.

- Jeg trivdes veldig godt i Madrid. Det er en fantastisk klubb, og jeg er stolt over å ha spilt der, sier van der Vaart.

- Det blir spesielt for meg. For åtte måneder siden dro jeg til London, og nå er jeg tilbake for første gang. Dette blir en stor kamp, sier nederlenderen.

HTML EMBED