- Fokuset før kampen var hvordan vi skulle vinne 5-0. Vi slo fast at hvis vi klarte bare 20 prosent av dette, ville det likevel være nok, sa Stevenage-manager Graham Westley spøkefullt etter å ha sendt Newcastle United hodestups ut av FA-cupen. Det skriver The Independent i dag.

Laget, som spiller på nivå fire i det engelske ligasystemet, spilte sine proffesjonelle motstandere av banen i helgen. Nå sammenlignes manager Westley med José Mourinho.

- Han er bedre enn Mourinho. Han vet alt om å motivere spillerne sine og få ut det beste i oss, sier Stevenage-spiss Peter Winn til den engelske avisen.

Stevenage har ikke hatt noen stor sesong i League Two, og ligger plassert på en 15. plass. Nå håper laget å få et løft etter helgens cup-bragd.

Om kampen i seg selv ikke var dramatisk nok, ble i alle fall feiringen i villeste laget. Når sluttsignalet gikk stormet Stevenage-fansen banen. Backen Scott Laird ble regelrett slått i bakken av en hjemmesupporter som var i overkant ivrig etter seieren. Både FA og politiet har varslet at de vil se på saken mandag.

- Scott Laird stod på banen og feiret, så kom en supporter og slo ham rett ned. Det er en skam at en slik fantastisk kveld endte på denne måten, sa manager Westley etter kampen.

Westley er nok likevel godt fornøyd, selv om laget hans ikke klarte målet.