Gå til sidens hovedinnhold

- Vi så Halimi før ranet

-Vi så Ridvan Halimi hos Ica på Lura kort før Nokas-ranet, hevder to ansatte i butikken. Halimi har nektet for opphold i Stavanger-området før ranet.

De to ekspeditørene er påtalemyndighetens hovedvitner i tiltalen mot Ridvan Halimi (26). Ifølge Stavanger Aftenblad hevder de at de så Halimi i Ica-butikken på Lura, som ligger nær boligen den antatte hovedmannen David Aleksander Toska leide i månedene før dødsranet.

Mens Toska og flere av de andre Nokas-tiltalte har innrømmet medvirkning til eller deltakelse i ranet, har Halimi verken bekreftet opphold i Stavanger-området i ukene før ranet eller befatning med Nokas-ranet.

Ifølge Aftenbladet har den Ica-ansatte kvinnen forklart at hun ble oppmerksom på en mann med utenlandsk utseende en tirsdag i midten av mars 2004, få uker før Nokas-ranet. Hun kjente ham umiddelbart igjen da politiet etterlyste Halimi med bilde i midten av mai i fjor, og tok kontakt med politiet.

David Aleksander Toska, Erling Havnå og Johnny Thendrup var de eneste som helt eller delvis erkjente straffskyld da Nokas-saken startet mandag. Halimi er tiltalt for grovt ran med døden til følge. Han nektet straffskyld.

Som eneste medium følger TV 2 Nettavisen straffesaken direkte, minutt for minutt .

Dette er Ridvan Halimi:

HTML EMBED
56-åring fra Svelvik25-åring fra StavangerThomas Thendrup (33)Johnny Thendrup (40)Dan Pettersen (30)Alf Henrik Christensen (43)Lars-Erik Andersen (28)Ikmet Kodzadziku (25)Ridvan Halimi (26)Metkel Negassie Betew (26)Erling Mathias Havnå (47)Kjell Alrich Schumann (39)David Aleksander Toska (29)Åpnes i pdf-fil
Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken