Gå til sidens hovedinnhold

Vi satser på nytt Reading-tap

Årets komet i Premier League fornekter seg ikke i cupen heller. I kveld tror vi imidlertid cup-eventyret får en brå slutt etter omkampen mot Manchester United.

Utvalget er bra på dagens langoddsprogram. Vi finner ikke de helt store spillene, men flere kamper til rundt to i odds er aktuelle.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Lite å glede seg over for kanarifuglene
Luton kjemper med nebb og klør om dagen, men måtte til slutt gi tapt for Palace lørdag (1-2). Syv poeng på de tre foregående. Er i likhet med dagens gjester et typisk hjemmelag, brukbare 7-5-4 her totalt. Ett poeng over nedrykkstreken før denne hengekampen. Har hatt store mannskapsproblemer over tid, her mangler Langley og Davis med karantene, mens Perrett, Brkovic, Coyne, Underwood, Parkin og Andrew står på skadelista..

Norwich tok et verdifullt poeng hjemme mot Coventry sist. Har slitt tungt siden i høst, ett poeng på de seks siste borte. Gjestene har også problemer med å stille et slagkraftig lag her, idet Brown, Huckerby, Dublin, Chadwick, toppscorer Earnshaw og keeper Marshall alle er ute.

Alle frafallene gir kampen høyere bingofaktor. Luton har dog vist tegn til at de kan bite fra seg likevel, mens gjestene har åpenbart savnet sine skadde nøkkelspillere den siste tiden. Hjemmeoddsen er brukbar.

Reading slipper nok en gang reservene til
Omkamp i FA-Cupens 5. runde. 1-1 på Old Trafford for en uke siden. Reading sto med 7-2-0 på årets syv første kamper før det ble 1-2-tap i Middlesbrough i helgen. Har hatt stor suksess med rokkeringer på laget til cup-kampene, og følger den oppskriften i kveld også.

United tok en ny seier da Fulham ble slått 2-1 i London lørdag. Holder stø kurs mot ligagullet, men Sir Alex og hans ungdommelige mannskap går naturligvis for både double og trippel hva angår trofeer.

Liten tvil om at Reading har overprestert etter nyttår, men det er ikke dermed sagt at de ikke overpresterer en stund til. Gjestene virker uansett så sterke at denne kjøpes til 1,70.