Tottenhams Luka Modric har ytret et ønske om å gå til Chelsea. 25-åringen har lyst til å vinne trofeer og spille Champions Leage-fotball. Han ser derfor på Chelsea som en passende klubb til å oppnå sine ambisjoner.

- Jeg ønsker å gå til Chelsea. De er en av de beste klubbene i verden, og i øyeblikket er de mitt førstevalg, har Modric sagt.

Kroatens uttalelser har ført til at Chelsea har økt sitt bud til 25 millioner pund, ifølge The Times.

- Ingen nøkkelspillere blir solgt
Men skal vi tro den seneste uttalelsen til Tottenhams styreformann, Daniel Levy, kommer ikke Modric til å flytte på seg i sommer.

- Jeg vil gjøre det helt klart, som jeg har sagt tidligere, at ingen av våre nøkkelspillere vil bli solgt i sommer. Vi bygger et lag for fremtiden, for å regelmessig spille på høyeste nivå. Å holde på kvalitetsspillere er avgjørende i så henseende, sier Levy i offisiell uttalelse på Tottenhams hjemmeside.

- Når det gjelder Luka Modric, er vi ikke forberedt på å selge, til noen pris, til Chelsea Football Club eller noen annen klubb, er den klare beskjeden fra styreformannen.

Sagt ifra til Chelsea
Ifølge Levy har Tottenham gjort dette klart ovenfor Chelsea, men de blå har likevel lagt inn bud og offentliggjort dette.

- For at det ikke skal være noen tvil, vil jeg gjenta at vi overhodet ikke skal inngå forhandlinger med noen klubber når det gjelder Luka.

- Vi anser nå denne saken for lukket, uttaler Levy.

Så får vi se om dette er det siste vi hører i Modric-saken. Ingen blir vel overrasket om det kommer en ny vending i saken.