Gå til sidens hovedinnhold

- Vi ser på ham som vår spiller

Odd Grenland vil hente hjem en gammel helt.

I vinter forlot Bentley Odd Grenland til fordel for Brann. Nigerianeren hadde lenge vært en viktig brikke for skienslaget.

Forrige sesong var kantspilleren involvert i 17 mål (ni mål og åtte målgivende) for Odd. For bergenserne har det kun blitt ett mål og tre målgivende så langt.

Bentley skal ifølge Varden være frustrert over at han ikke har lyktes fullt ut i sin nye klubb og denne frustrasjonen skal også ha kommet Odd-ledelsen for øret.

- Vi forhørte oss, men Brann ville ikke det, sier trener Dag-Eilev Fagermo til Varden.

Lokalavisen skriver imidlertid tirsdag at skiensklubben fortsatt ikke har gitt opp håpet om å hente nigerianeren tilbake og kan gjøre et nytt forsøk etter endt sesong.

- Vi er glad i Bentley. Alle i klubben er det, og ser på han som vår spiller, sier Fagermo.

Foreløpig skal heller ikke hele kjøpesummen for spilleren være gjort opp klubbene imellom. Angivelig skal Brann fortsatt skylde Odd rundt 1,5 millioner av totalt fire.

Onsdag møtes Brann og Fredrikstad til semifinale i cupen. Bentley har tidligere spilt fire semifinaler i turneringen, men tapt dem alle.

Brann-spilleren ønsker ikke å kommentere spekulasjonene rundt framtiden og skriver at den vil «tale for seg selv» i en SMS til Varden.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken