Gå til sidens hovedinnhold

Vi setter pengene på Nigeria i dag

Innsatsen settes på et velorganisert Nigeria og en ny dag med få mål.

Vi fortsetter selvsagt å tipse på VM-kampene, selv om Spania skuffet stort i går. Det er tre VM-oppgjør på langoddsen i dag også. Argentina - Sør-Korea ser du på TV2 klokken 13.30, Hellas - Nigeria på samme kanal klokken 16.00, mens kveldskampen Frankrike - Mexico går på Viasat4.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Hellas - Nigeria
Gruppe B. Begge disse skuffet i sine åpningskamper, ikke bare fordi de tapte, men fordi de ikke fikk til sitt eget spill. Forbedringspotensialet er stort hos begge lag, men kanskje størst hos Nigeria.

Hellas har fortsatt til gode å ta poeng og score mål i et VM-sluttspill på snart to forsøk. Laget har blitt kritisert for å spille litt kjedelig og gjerrig fotball, noe som har gitt resultater andre steder, men ikke i VM. I åpningskampen gikk 10 av 10 dødballer himmelhøyt unna der det befant seg andre grekere, og greske hjørnespark førte som oftest til lynraske kontringer mot eget mål, snarere enn greske målsjanser. Hellas ble rundspilt av kjappe koreanere. De må heve seg betraktelig og trolig gjøre endringer i laget hvis det skal bli poeng mot Nigeria. Kyrgiakos er en mann mange mener vil bli å se i dag.

Vinn penger på trav i lunsjen: Ola stoler ikke helt på folkebankeren

Nigeria hadde ingen enkel motstander i sin åpningskamp, men vi hadde trodd de skulle få til noe mer mot Argentina enn de gjorde. Var det åpningsnerver? Var det fraværet av stjernen John Obi Mikel? Eller feilet strategien og laguttaket til trener Lars Lagerbäck? Trolig en en kombinasjon av dette, og en bedre motstander, helt enkelt. Målvakten Enyeama viste at det ikke blir enkelt å score mål på Nigeria denne gangen, og forsvaret så bedre organisert ut enn på lenge, tross tap. Odemwingie kan bli å se i dag, muligens også Martins fra start.

Vi forventer at begge lag hever seg og leverer bedre prestasjoner i dag, og gjør de det, skal Nigeria ha gode sjanser til å vinne. En eventuell taper i dag er i praksis ute. 1,80 i odds på seier til Nigeria spilles som single, innsats 200 kroner. Men seieren blir neppe stor, og vi holder 1-0 og 2-0 som de mest sannsynlige resultatene. Spillefristen er klokken 15.55.

78. Hellas - Nigeria 3,70 3,10 1,80

Klikk her for å levere dette spillet. Du styrer innsatsen som du selv ønsker.

Fortsatt få mål
Vi har nå sett alle mesterskapets lag i aksjon. Med Tyskland, Sør-Korea, Uruguay og Chile som hederlige unntak, har ingen av lagene vist seg spesielt målfarlige. Tvert i mot så virker det som 1-0 er et så godt resultat for mange at det må forsvares med nebb og klør til dommeren blåser. Argentina prøvde, men vant ikke mer enn 1-0 over Nigeria. Brasil skulle åpne scoringsballet, men leverte en sørgelig forestilling i nærmere 60 minutter. Spania pleier å vinne stort og de hadde alt av spill og sjanser mot Sveits, men det endte med katastrofe.

Uruguay har nettopp vunnet 3-0 over Sør-Afrika når dette skrives, i en kamp der de var best på alt. Fasit etter 17 VM-kamper er 3 over 2,5 mål, 14 under. Så lenge måltørken ser ut til å fortsette, fortsetter vi å spille på få mål.

Få VM-scoringene på sms

Mange snakker om at det vil bli scoret mer mål i runde 2 enn i åpningsrunden, siden lagene er nervøse og forsiktige i den første kampen. Dette kan stemme, vi er delvis med på denne teorien. Det går an å se for seg at Argentina scorer mer enn to mål i dag. Hellas, Nigeria og Frankrike står alle med null mål hittil, mens Mexico har ett. Vi kan ikke helt skjønne at det skal løsne så voldsomt for noen av disse i dag. Vi tror likevel Nigeria skal klare å vinne, uten at det trenger å bli noen målfest.

Vi leverer to dobler i dag, ved siden av spillet på Nigeria. De fleste som har fått med seg et par kamper på TV, vet at her trengs det ingen ytterligere begrunnelse enn det alle har sett med egne øyne: Det scores veldig få mål i dette verdensmesterskapet. Spill på like mange mål i målscorerdueller går selvsagt også inn hvis spillerne scorer for eksempel ett eller to hver, så lenge de scorer like mange mål, hvis noen var i tvil om det etter alt snakket om få mål. Vi setter 100 kroner på hver av disse, fristen er klokken 15.55 for begge.

81. Hellas - Nigeria - over/under 2,5 mål 2,15 1,40
103. Frankrike - Mexico - over/under 2,5 mål 2,05 1,45

Total odds 2,03

Klikk her for å levere denne dobbelen.

83. Gekas - like mange mål - Yakubu 5,10 1,40 3,30
105. Anelka - like mange mål - Vela 2,80 1,55 4,75

Total odds 2,17

Klikk her for å levere denne dobbelen.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken