Gå til sidens hovedinnhold

- Vi skal ikke gi opp

Lyn er nok alene om å tro at klubben kan redde plassen i Tippeligaen.

SANDEFJORD - LYN 2-1: Gunnar Halle har tatt på seg den utakknemlige jobben med å forsøke å styre Lyn til tippeligaspill i 2010. Det er et oppdrag han umulig kan lykkes med.

Osloklubben har spilt 21 seriekamper i 2009 og kun vunnet én. Søndag hadde Lyn sjansen til å ta seier nummer to, men da Kim Holmen kunne avgjøre, klarte han ikke engang å avslutte.

- Det var veldig viktig å få poeng i denne kampen og når vi ikke gjør det, er alle skuffet. Vi kunne ha vunnet kampen. Det er klart at det blir tøffere og tøffere. Vi har færre og færre kamper igjen og vi må ta flere og flere poeng. Det blir vanskelig, men vi skal ikke gi opp, sa Halle til TV 2 Sporten.

Reporter Ernst A. Leersveen spurte Halle om han, hvis han skulle være helt ærlig, tror at plassen kan reddes. Det er et spørsmål Halle naturligvis ikke kan svare «nei» på.

- Vi skal stå på i hver kamp og så får vi se hvor det ender til slutt, svarte Halle.

For Sandefjord sin del betyr søndagens seier at klubben har 25 poeng og fem poeng ned til kvalifiseringsplassen når ni serierunder gjenstår. Trepoengeren var med andre ord svært, svært viktig for hvalfangerbyens fotballstolthet.

- Det føles bra. Dette var en sekspoenger, konstaterte trener Patrick Walker overfor TV 2 Sporten.

Han kunne glede seg over at innbytter Kjartan Finnbogason scoret det avgjørende målet, mens Gunnar Halles spissinnbytter Kim Holmen skuslet bort sin kjempesjanse. Holmen var alene med keeper i det 78. minutt, men somlet så lenge at en forsvarer kom tilbake og ødela skuddmuligheten. Bare fire minutter etterpå scoret Finnbogason på en retur etter Malick Manes skudd.

- Det er klart at det er en stor sjanse. Han sakker av på farten og det gjør at forsvareren kommer tilbake, sukket Halle.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken