Gå til sidens hovedinnhold

- Vi skal kjempe til siste slutt

En keepertabbe kostet Arsenal dyrt i gullkampen.

BIRMINGHAM – ARSENAL 1-1:

Arsenal gikk på et kostbart poengtap da de bare klarte uavgjort 1-1 borte mot Birmingham lørdag. Et heldig utligningsmål av gode, gamle Kevin Phillips i sluttminuttene stoppet «The Gunners».

Målet kom etter en tabbe av Arsenals Manuel Almunia. Londonlaget har vært under massiv kritikk for keeperne sine hele sesongen, og den spanske burvokteren gjorde ikke situasjonen bedre.

- Nekter å gi opp
Arsenal-manager Arsène Wenger nekter likevel å gi opp kampen om ligagullet.

- Vi skal kjempe til siste slutt, slik må det være. Men dette var utrolig skuffende for oss, så nå må vi bare mobilisere fram til neste kamp og gi vårt beste igjen da, sier han til Sky Sports.

Det var lenge et kjedelig oppgjør på St. Andrews, men da Wenger kastet inn duoen Andrej Arsjavin og Samir Nasri etter pause, ble det fort litt mer spenning i oppgjøret mellom de to lagene.

Det var nettopp Nasri som sendte Arsenal i ledelsen snaue ti minutter før slutt. Teknikeren tok med seg ballen og fyrte av fra distanse. Skuddet snek seg inn i Joe Harts høyre hjørne.

- Vanskelig bane
Wenger mener imidlertid at Arsenal burde avgjort kampen før Phillips fikk utligne.

- Vi hadde to-tre gode sjanser til å gjøre det andre målet før de scoret. Men vi maktet ikke å finne nettet, og da fortjener vi ikke bedre. Men det var utrolig skuffende, sier han.

Franskmannen var heller ikke særlig fornøyd med gresset på St. Andrews.

- Det er vanskelig å spille god fotball på denne banen, avslutter han.

Arsenal ligger nå fire poeng bak serieleder Manchester United, og tre bak Chelsea. Alle de tre topplagene har spilt 32 kamper, og kun seks serierunder gjenstår.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken