Dover Athletic spiller til vanlig i Conference Premier, engelsk fotballs nivå nummer fem. Laget er nyopprykket fra nivå seks, og kommer fra Dover, en liten kystby, rett utenfor London.

Lagets manager, Chris Kinnear, jobber deltid som manager, deltid som gymlærer. Han trives svært godt i begge jobbene, og bruker mye tid på laget sitt, forteller The Guardian. Søndag skal hans Dover Athletic opp mot selveste Crystal Palace i FA-cupens tredje runde.

Laget har slått ut Eastbourne Borough, Morecambe FC og Cheltenham Town på veien til FA-cupens tredje runde. Nå har manageren planen klar for å ta knekken på Crystal Palace.

- Møtte Fulham
Det er nemlig på grunn av kamper som mot Crystal Palace på søndag at Kinnear gidder å bruke så mye tid på jobben som manager for et lag på Englands femte nivå. Dette er ikke første gang han møter et lag fra Englands øverste divisjon.

- Jeg møtte Fulham, da jeg var sjef i Margate. Det var på tiden da Kevin Keegan hadde ansvaret for klubben, sier Kinnear til The Guardian.

Den gang var det hele 5.100 tilskuere som kom for å se lille Margate forsøke å ta skalpen på store Fulham. Kampen endte med et knepent 2-1-tap, men Keegans Fulham ble så absolutt rystet.

Bryr seg ikke om Pardew
Søndag ønsker Kinnear å gi nok et topp-divisjon-lag trøbbel i FA-cupen. Alan Pardew er nyansatt manager i Crystal Palace, men det ser ikke ut til å sette noen stopper for Kinnears plan.

- Det kan vi ikke bry oss om. De har også et bedre lag enn oss, men sammen som et lag kan vi klare å ta dem, tror Kinnear.

Og kampplanen er klar. Med et lite snev av motivasjon hentet fra José Mourinho, vil ikke Kinnear nøye seg med å parkere bussen. Han vill parkere hele Dover-fergen, om det blir nødvendig.

- Vi kan måtte parkere hele Dover-fergen. Vi vil forsøke å angripe og score mål, men om de tvinger oss til å forsvare oss, skal vi forsvare oss. Folk pleier å se på forsvar som et skittent ord, men det er det ikke. Forsvar er en like stor del av fotballen som angrep, mener Kinnear.

Om det blir et mirakel på Crabble Athletic Ground, eller om Crystal Palace tar med seg seieren hjem vet man først søndag klokka 15.45. Men at vi får se et heltent hjemmelag, er det ingen tvil om.

Du kan følge alle FA-cupens kamper i Nettavisens livesystem her.