Gå til sidens hovedinnhold

- Vi tenker ikke på nedrykk

Kristján Örn Sigurdsson var tilbake på Brann Stadion for første gang etter vinterens mildt sagt overraskende overgang.

SK BRANN - HØNEFOSS 3-2:

BRANN STADION (Nettavisen): Islendingen som kom til Brann i 2005 valgte overraskende Hønefoss som ny arbeidsgiver før 2010-sesongen. Karrieren på Ringerike har bare gått sånn passe. Lørdag kveld ble det tap for gamleklubben på hans gamle hjemmebane. Sigurdsson fikk imidlertid en varm velkomst av Brann-fansen.

- Det var veldig morsomt å komme tilbake. Jeg har tenkt litt på hvilken mottakelse jeg kom til å få, men den var veldig bra, sier Sigurdsson til Nettavisen.

Misfornøyd
Selve kampen har imidlertid forsvarspilleren lite pent å si om.

- Det er ingenting jeg er spesielt fornøyd med i dag. Vi kommer tilbake og scorer to ganger, men vi kan ikke være så fornøyd med så mye etter denne kampen.

- Vanskelig i begynnelsen
Sigurdssons storebror, Larus Sigurdssson, har spilt både for Stoke (200 kamper) og West Bromwich, og det ble lenge spekulert i om også lillebror Sigurdsson skulle finne seg en klubb i England etter at han ble Bosman-spiller i Brann 1. Januar 2010. Engelske Charlton fulgte også islendingen en periode uten at det resulterte i en overgang. I hele år har hverdagen vært en kamp mot å unngå nedrykk for lille Hønefoss for den tidligere Brann-spilleren.

Sigurdsson understreker imidlertid at nedrykk ikke er et tema, selv om klubben ligger på kvalifiseringsplass fire runder før slutt.

- Det er ikke noe jeg tenker på. Det var spesielt vanskelig i begynnelsen da vi tapte seks kamper på rad, men vi har hatt gode perioder også. Nedrykk tenker jeg ikke på i det hele tatt, fastslår han.

I neste runde møter Hønefoss Rosenborg hjemme på AKA Arena.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Nå kan du chatte med United-legender før storkamper

Kommentarer til denne saken