Gå til sidens hovedinnhold

- Vi vil ha Hiddink

John Terry er klar i sin tale.

Ryktene om hvem som blir Chelsea-manager etter sesongen, er i full gang. Blant de heteste navnene er Milan-trener Carlo Ancelotti og, ikke minst, Chelseas gamle sjef, José Mourinho. Ryktene har en stund versert om at spillergruppen ønsker Mourinho velkommen tilbake.

Men nå tar kaptein John Terry bladet fra munnen. Terry slår fast at det er Guus Hiddink som kommer til å lede blåtrøyene neste sesong, dersom spillerne får det som de vil.

- Lar ingen slippe billig unna
- Han har gjort en fantastisk jobb. Han er på oss hver dag på trening, og han lar ingen slippe billig unna, sier Terry til Observer.

At Hiddink selv støtt og stadig gjentar at han vender tilbake som heltidstrener for det russiske landslaget etter denne sesongen, ser ikke ut til å ha noen innvirkning på Chelsea-spillernes ønsker, og Terry selv har tro på at nederlenderen lar seg overtale.

- Han har et godt forhold til Roman Abramovitsj.

- Ting har gått veldig bra og hvis vi fortsetter fremgangen, kommer det bare til å være ett alternativ for ham, sier en selvsikker Terry.

- Noen andre må få muligheten
Om Mourinho sier Terry at han har stor respekt for treneren, men at Chelsea trenger mer stabilitet.

- Jose var en strålende manager og sørget for gode tider på Stamford Bridge, men nå er det noen andre som må få muligheten.

- Mourinho er en manager av verdensklasse, og flere av spillerne holder fortsatt kontakten med ham. Men det vi trenger i klubben nå, er stabilitet. Uansett er det styret som må ta den endelige avgjørelsen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken