Gå til sidens hovedinnhold

Vidic reddet dagen

Manchester United halset seg til seier mot Everton.

EVERTON - MANCHESTER UNITED 0-1:

United leverte ingen stor forestilling på Goodison Park lørdag ettermiddag, men presterte akkurat nok til tre nye poeng.

Vidics viktige hodestøt
Etter 83 forholdsvis jevnspilte og sjansefattige minutter i Liverpool, var det Nemanja Vidic som ble dagens mann for de røde djevlene.

Serberen gikk opp på en corner fra Nani, og viste sin enorme luftstyrke; 25-åringen satte pannebrasken til og stanget ballen i nettmaskene fra vel fem meter.

- Det var en sterk forestilling av oss. Det så ut som vi gikk mot en uavgjort igjen, men Nemanja (Vidic) dukket opp og han har simpelthen det motet og innstillingen i feltet som trengs for å gjøre sånne mål, sier Alex Ferguson til Sky Sports.

Everton hadde sine muligheter til å utligne. Spesielt James McFadden var nære ved å berge ett poeng, da han smelte av gårde et langskudd to minutter før full tid.

Men forsøket ble effektivt plukket opp av United-keeper Edwin van der Sar.

Rolig Ronaldo
Cristiano Ronaldo var tilbake for United etter tre kampers karantene, uten å markere seg i negativ grad, slik Sir Alex Ferguson fryktet på forhånd.

Det eneste å notere seg var det gule kort han pådro seg i det 72. minutt, etter en duell på sekstenmeteren med Leon Osman.

Dommer Alan G. Wiley mente Ronaldo filmet seg etter et straffespark, men reprisene viste klart at portugiseren ikke gikk i bakken med vilje.

- Det var tydelig en felling av Ronaldo, muligens på utsiden av 16-meteren, men dommeren kom seg unna det ved å gi gult kort til ham for filming. Det var urettferdig, sier Ferguson.

Man Utd har nå 11 poeng i protokollen og topper - foreløpig - Premier League, mens Everton følger hakk i hæl med sine 10.

Se tabellen her!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021