Gå til sidens hovedinnhold

Vidic: - Vi merker presset

Nemanja Vidic innrømmer at Manchester United må få tilbake fokuset for å lykkes.

For noen måneder siden var Manchester United nærmest utpekt som vinner av Premier League. Men siden den gang har det skranglet litt for de regjerende mesterne.

Midtstopper Nemanja Vidic, som er en het kandidat til å bli kåret til årets spiller i Premier League, innrømmer at klubben begynner å merke presset. Serberen tror alt snakket om å vinne fem titler denne sesongen kan ha påvirket laget.

- Påvirket oss
- Det er vanskelig å si hva som har skjedd. Alle snakket varmt om spillerne og vi var på vei mot fem pokaler. Jeg kan ikke si det sikkert, men kanskje har det påvirket oss et eller annet sted i underbevisstheten, sier Vidic ifølge Sky Sports.

Vidic maner nå til å finne tilbake til fokuset.

- Vi må ha tro på at vi kan klare å vinne alle fem titlene, men vi kan ikke tenke på dem. Vi må bare tenke på neste kamp.

Første kamp for de røde djevlene er søndagens semifinale i FA-cupen. Der møter United Everton. Ved seier venter Chelsea i finalen. I så fall blir det en reprise av finalen for to år siden. Den gang var det Chelsea som trakk det lengste strået, etter at Didier Drogba ble matchvinner i ekstraomgangene.

Vidic var med på tapet, og drømmer om revansj denne gang.

- Stor kamp for Everton
- Jeg har ikke vunnet den cupen enda og det var forferdelig skuffende å tape for Chelsea den gangen. Nå er ambisjonen å vinne, sier Vidic.

Men for å få muligheten til å tukte Chelsea, må først Everton slås, og Vidic advarer om at det blir en tøff oppgave.

- Det er en stor kamp for Everton, for FA-cupen er det eneste de kan vinne i år.

- Vi vet at de har mange kvalitetsspillere og de har hatt mer tid til å hvile og forberede seg på kampen enn oss. Men vi har også noen spillere som er tilbake etter skader, så vi har muligheten til å sette innpå noen uthvilte og friske ben.

United og Everton barker sammen kl. 17.00 søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken