VÅLERENGA 2 - KRISTIANSUND 1-2:

Det er full krise i Vålerenga om dagen. Søndag gikk osloklubbens førstelag på et forsmedelig hjemmetap mot Viking i eliteserien og står dermed uten seier på de siste ni ligakampene.

Mandag fulgte et stjernespekket andrelag opp med å tape hjemme for Kristiansund i 2. divisjon.

Fare for nedrykk
Selv med storkanoner som Bengt Sæternes, Freddy Dos Santos, Ronny Johnsen og Bojan Zajic på banen maktet ikke Vålerenga 2 å sikre seg viktige poeng hjemme på Valle Hovin.

Dermed ligger laget helt nede på en 12. plass på tabellen og rekruttlaget står nå i fare for å rykke ned til det fjerde øverste nivået i norsk fotball.

Det manglet likevel ikke på målsjanser i mandagens oppgjør. I førsteomgang var oslolaget nemlig best i det meste, men foran mål sviktet det i kjent stil for blåtrøyene.

Mot spillets gang
Både Bengt Sæternes og Jørgen Jalland hadde gode muligheter til å sende hjemmelaget i føringen, men mot spillets gang var det i stedet gjestenes Øystein Reiten som først fikk hull på byllen.

Et kvarter ut i andreomgang skulle vondt bli verre for VIF-stjernene. Krstiansunds Leonard Krassimirov Totev avsluttet iskaldt inne i feltet etter en kontring og det sto 2-0 på Valle Hovin.

Da hjalp det lite at Vålerengas Jørgen Jalland reduserte ti minutter før full tid, for det var også det siste som skjedde i kampen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).