Gå til sidens hovedinnhold

Vil åpne gratis «bordell»

Bergen kan få et bordell som skal tilby bergensere sex helt gratis.

BERGEN (BA.no): Horn Hartvedt hevder han allerede har signert leiekontrakt med huseier. Til våren påstår han at han skal åpne «bordell» der.

- Det meste er klart. Jeg vet at dette kommer til å bli kontroversielt, sier han til BA.no.

Han er leder i det politiske partiet Fripolitisk bevegelse. Bordellet er, i tillegg til å være et kontroversielt prosjekt, en politisk kunngjøring.

- I Norge bestemmer andre mennesker rundt deg at du ikke kan kjøpe seksuell omgang med et annet menneske for å oppnå seksuell tilfredsstillelse og maksimal trivsel. For mange, og spesielt menn, medfører et slikt forbud en seksuell frustrasjon og en fripolitisk desperasjon, sier han.

Helsebyråd Meyer: – Dette skal vi ikke ha i Bergen

Frivillig
Kvinnene som skal tilby sine seksuelle tjenester på bordellet, skal gjøre det frivillig. Dermed mener de å komme rundt forbudet mot salg av sex.

- Det er seksuelt bevisste kvinner som ser på sex som like naturlig som å spise frokost. I tillegg vil også en del menn tilby seksuelle tjenester, sier Hardtvedt.

Han håper flere kommer til å følge Bergens eksempel.

Bergen kommer til å bli et knutepunkt. Vi har planer om å åpne «bordeller» i de fem største byene i Norge. I tillegg håper vi dette kommer til å spre seg til utlandet, sier han.

Baller i luften
Frank Horn Hartvedt er tidligere kjent som mannen som grunnla og bygget opp den skandinaviske futsalbevegelsen. Det han skal gjøre nå, kommer nok til å skape mer furore.

- Vi tror på enkeltindividets maksimale lykke. Å ha sex er helt nødvendig for å oppnå dette. Kan folk ha sex som de vil, blir de også mer lykkelig og samfunnet blir bedre. Alle kvinnene som er med på dette gjør det av egen fri vilje, sier han.

- En skam
De aller fleste seksuelle tilbyderne skal være fra Norge og tilknyttet den fripolitiske bevegelsen til Hartvedt.

- Det er en skam at myndighetene skal fortelle folk at de ikke kan ha sex. Dette skal vi gjøre noe med nå, sier Hartvedt.

Men han vil ikke fortelle hvor bordellet skal være.

Han forteller det politiske partiet hans har store planer fremover.

- Vi startet bevegelsen i 2007. Nå er vi organiserte og sterke. Vi kommer til å gjøre oss bemerket i tiden som kommer.

Helsebyråd Meyer: – Dette skal vi ikke ha i Bergen

Denne saken er levert av BA.no.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken