Gå til sidens hovedinnhold

Vil få Neymar til å velge Barcelona

Høyrebacken sier han har forsøkt å overtale 21-åringen i flere år.

Det har vært mye snakk om en tur til Europa for Santos-spiller Neymar de siste årene.

Dani Alves fra Barcelona forteller FIFA.com at han har forsøkt å overtale kameraten om å komme til hans klubb i lang tid.

- Jeg har forsøkt i årevis. Da ryktene begynte å gå om at han skulle til Europa, fortalte jeg han at han burde velge Barcelona, opplyser Alves.

Tidligere har Neymar vært linket til både England og Spania. Han har som 21-åring allerede rukket å få 28 landskamper for Brasil. I tillegg kan angrepsspilleren vise til gode tall fra den brasilianske toppdivisjonen, med over 0,5 mål per kamp i snitt.

Forsvarsspilleren er ikke i tvil når han forklarer hvorfor Barcelona burde være det åpenbare valget for den brasilianske stjernen.

- Det er mer enn en klubb. Den har verdier som ingen andre klubber har. Det er det som gjør den unik, sier Alves.

Barcelona har 21 seire av 24 mulige i La Liga og har foreløpig hatt en veldig god sesong.

Alves fortsetter med å skryte av sin katalanske storklubb som har 24 ligatitler. Trolig kan klubben innkassere sitt 25. ligagull denne sesongen.

- Alle sier det er umulig å konkurrere med ressursene til Barcelona. Men hvis du går til klubben vil du se at det arbeides fra bunnen av. Det er derfor vi har alle disse gode spillerne. En kan se hvor mange i laget som kjemper om gullballen hvert år. Klubben bruker ikke enorme summer heller, den kjøper bare spillere de trenger, sier høyrebacken.

Barcelona møter Milan i åttedelsfinalen i Champions League på onsdag. Kampen kan du følge i vårt livesenter NaLive.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken