Gå til sidens hovedinnhold

- Vil gå ned i lønn for å bli Arsenal-spiller

Franskmannen kan igjen nærme seg en overgang til Premier League-klubben.

Lyons president Jean-Michel Aulas bekrefter overfor L’Equipe at Yoann Gourcuff har sagt seg villig til å gå ned i lønn for å sikre en overgang til Arsenal, melder Skysports. Franskmannen har vært koblet til Premier League-klubben i flere år.

Den franske landslagsspilleren er den best betalte spilleren i Lyon for øyeblikket, og har to år igjen av kontrakten sin med klubben.

Skade kan hindre overgangen
Aulas bekrefter også at Lyon vil være villige til å inngå en avtale med Gourcuff dersom et godt bud blir lagt inn på spilleren, men at det ikke vil være aktuelt med noen låneavtale til en annen fransk klubb.

- Kan du se for deg at vi ønsker å betale en del av hans lønn for at han skal spille mot oss i en annen fransk klubb? Det har vi aldri vurdert, uttaler Aulas til L’Equipe.

Flere ubekreftede kilder hevder nå at Gourcuff ikke deltok på dagens Lyon-trening grunnet en kneskade som kan være alvorlig. RMC Sport melder at franskmannen skal gjennom en MR-undersøkelse tirsdag og at man enda ikke vet hvor alvorlig skaden er.

Gourcuff har en lang skadehistorie som tidligere har satt en stopper for en overgang til Arsenal.

Gomis kan forlenge med Lyon
Det er ikke bare Gourcuffs framtid hos Lyon som er i diskusjon for tiden. Bafetimbi Gomis var linket til Newcastle United, men etter at forhandlingene brøt sammen kan angriperen bli nødt til å forlenge kontrakten med den franske klubben.

- Vi har ingen andre tilbud på ham etter at forhandlingene med Newcastle tok slutt. Det mest logiske for alle er at alle fokuserer på sin jobb og at han forlenger et år, uttaler Aulas.

Lyon serieåpnet med en 4-0-seier hjemme mot Nice forrige lørdag, hvor blant annet Gourcuff scoret ett mål og hadde to assist.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken