Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha Brækhus til New Mexico

Holly Holms manager vil ha kamp i april.

Lenny Fresquez, Holly Holms manager, vil gjerne ha Cecilia Brækhus til Albuquerque i New Mexico så fort som mulig.

- Jeg kan bekrefte at jeg har vært i kontakt med en fra Sauerland-stallen mandag, og nå som vi er i dialog og «ballen ruller», har jeg foreslått at vi lager en kamp mellom Holly (Holm) og Cecilia Brækhus i Albuquerque i april, skriver Lenny Fresquez i en epost til NTB.

Han vil gjerne se en kamp mellom de to boksedronningene senest i løpet av sommeren, men helst før.

- Jeg har sagt at jeg bokser mot Holly Holm hvor som helst, men ikke i Albuquerque. Det er flere årsaker til det, men den viktigste er at det ikke vil være muligheter til TV der, og da vil jo ingen, verken i Norge eller Europa, få se kampen, sier Brækhus til NTB.

Det er årsaken til at Brækhus har foreslått Las Vegas som kampsted, og det vil jo også bli en slags hjemmebane for Holly Holm, understreker den norske verdensmesteren.

- Jeg tror ikke på noen kamp i Las Vegas, men jeg kan si at vi gjerne kommer til Europa for å møte Brækhus der, dersom de betaler godt nok, sier Fresquez.

Taktikkeri
- Nå gjelder det å ha is i magen, for det kommer nok til å være mye taktikkeri og mange rare utspill fra Lenny Fresquez i tiden som kommer. Vi er helt i begynnelsen av forhandlingene, og jeg ser på disse som helt åpne foreløpig, men det er helt klart at penger betyr mye for Fresquez og co., mener Brækhus.

Den danske promotoren Mogens Palle sa en gang at «The name of the game is money» (Spillets navn er penger), og Fresquez bekrefter at det er nær sannheten.

- Jo, denne dansken har helt rett. Driver han fortsatt med promotering av boksekamper?, skriver manageren til Holly Holm.

Både Sauerland og Fresquez er kommet et skritt videre, for nå bekrefter begge at det er kontakt mellom leirene.

- Vi har kontakt, så nå må vi bare la det gå en ukes tid og se om det kommer noe ut av kontakten vi har opprettet. Jeg kan i alle fall fortelle at kvinneboksingen trenger kampen mellom Holm og Brækhus for å få mer vind i seilene, sier Fresquez.

Lei
Cecilia Brækhus sier hun er litt lei av de triksene Lenny Fresquez har brukt fram til nå om, blant annet, problemer med å komme i kontakt med Sauerland. Hun er fornøyd med at det nå er opprettet kontakt mellom stallene, og hun er helt sikker på at kampen kommer på plakaten, helst til sommeren.

- Jeg kommer trolig til å satse på en kamp til før jeg møter Holly Holm. Det ligger vel i kortene at det blir en kamp i løpet av våren, men det er for tidlig å si noe om det blir allerede i mars.

- I øyeblikket sliter jeg med influensa og kan ikke trene, så jeg får se når jeg blir frisk igjen; det er først da jeg kan ta stilling til når min neste kamp blir. Det som er sikkert, er at jeg gleder meg til å møte Holly Holm, uansett hvor og når kampen kommer til å gå, sier hun.

- Holly (Holm) er profesjonell og holder seg i form hele tiden. Hun kan møte Brækhus når som helst og bevise at hun er verdens beste kvinnelige bokser uansett vektklasse, for det er hun. Hun er heller ikke så opptatt av å ha mesterbelter, men hun har hatt alle de beltene Brækhus sitter på, så den norske bokseren går bare rundt med det Holm har lagt bak seg, skriver Fresquez.

Men nå er han i alle fall i dialog med Sauerland og interessert i å starte konkrete forhandlinger. Om det fører fram, gjenstår å se. (©NTB)

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken