MIDTTUN (ANB): Norgesmester Kurt Asle Arvesen (33) tror Stian Remme (26) har alle muligheter til å bli proffsyklist, etter at Fana-gutten ga CSC-proffen kamp til døra i NMs fellesstart.

– Det var utrolig artig for meg å se Stian heve seg mange hakk. Han er bare 26 år, og er fremdeles ikke for gammel til å bli proffsyklist. Vi vil gjerne ha flere nordmenn til CSC, hintet proffsyklisten til Bergensavisen etter at Remme var den eneste som klarte å gi Eresfjordingen skikkelig kamp om gullet i NM-fellesstarten.

Rykket fra Boasson Hagen
Da det gjensto tre runder i den knallharde fellesstarten på Midttun, rykket Remme og Arvesen fra OL-klare Edvald Boasson Hagen. De to syklet lenge mann mot mann, men i den siste runden ble Arvesen for tøff for Bergens beste syklist.

– Når Stian kan riste av seg Boasson Hagen, lover det bra. Jeg håper at han fortsetter framgangen, og vokser ut av laget sitt, skryter Arvesen.

OL neste?
– Det er jo hyggelig at han sier det, men det er vanskelig å komme seg i posisjon til å bli proff. Da må man prestere jevnt over tid, sa en meget utslitt og fornøyd Remme.

En rekke hjemmefans møtte opp for å støtte Remme i rittet. Og de ropte på OL-plass til NM-toeren. Det er nemlig fremdeles en ledig plass på det norske sykkellaget som skal til Beijing¿ (ANB)

Les alt om mesterskapet på Nettavisens sykkelsider

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)