Aston Villa-manager er lite fornøyd med det faktum at nyervervelsen Emile Heskey var en del av Englands førsteellever i privatlandskampen mot Spania.

Heskey pådro seg en akillesskade mot Blackburn, men det medisinske apparatet til landslaget ga ham klarsignal til spill igjen før Spania-kampen.

- Skal snakke med manageren
Det gikk bra i 48 minutter. Deretter måtte Heskey haltende forlate banen, og nå står søndagens FA-cup-oppgjør mot Everton i fare. Derfor vil O'Neill nå ta et en prat med landslagstrener Fabio Capello.

- Jeg har snakket med landslagslegen angående mine bekymringer, og jeg vil også ta en prat med manageren, sier O'Neill ifølge BBC.

- Hvis man er i form til å spille, har jeg ikke noe problem med det. Hvis man har pådratt seg en skade bare noen dager i forveien, så bør man ta det forsiktig, sier en oppgitt O'Neill, som mener det er usikkert om Heskey blir kampklar.

- Emile trente ikke fredag. For øyeblikket er akillesen veldig sår, og om kampen hadde gått i dag, ville han ikke spilt.

- Bare vennskapskamp
O'Neill har liten forståelse for at skadede spillere brukes i en privatlandskamp.

- Det var tross alt bare en vennskapskamp. Hadde det enda vært en viktig kvalifiseringskamp, som betyr mye for landets selvfølelse, kunne jeg forstått det.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).